Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - göz bebeğinde beyazlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgöz bebeğinde beyazlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2014 Saat 17:07
Kadir hocanin dedigi gibi unv hastalerinde varmis. Sizede gecmis olsun.

Hocam; bize acular ls ve netira goz damlasi yazmislar. Aculari aldim ama digeri nobetci ecz yok. Bulamadik. Yerine kullanilabilecek bir damla onerebiliyormusunuz? İhmal etmeyelim. 
Asyaerenn
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119736
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2014 Saat 18:27
AcularLS, kasinti-agri icin kullanilir, Esas muhim olan Netira goz damlasi... Yoksa: Tobrex goz damlasida ayni sekil ve sure kullanilabilir.
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2014 Saat 21:04
Tamam hocam ,  tobrex alalim. Tesrkkurler
Asyaerenn
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2014 Saat 08:14
Asyaeren hanim sizin cocugun gozu gectimi ben goturdum damla killaniyorum ama hala gecmedi. Seffaf goruntu artti gibi diger gozunde de basliuor hatta.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2014 Saat 19:02
Sizinkisi farkli olabilir, Goz doktoru gordumu? Gormedi ise, mutlaka gosterin.
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2014 Saat 12:49
Merveg hanim beyazlik gibi puturler gecti ama damar daamar goruntu ve kizariklik siddetli kasindi devam ediyor. Bugun tekrar yari ozel bir goz hastanesine gittik. Doktor enfeksiyon yok tobrexi birak allerji var diger damlaya ek olarak zaditen 5ml  goz damlasi yazdi. 
Hocam doktor bu damlalarin 3yas alti calismasi yok ama allerji durumu oldugundan ve doz asmayacagimizdan kullanabilirsin dedi. Bebekte allerji olurmu dedim, enfeksiyon gibi bir durum yok allerjik bu dedi... Henuz  damlayi almadim size danisayim dedim.
Dun o kadar cok kasidi ki 3defa uykusundan uyandi. Bende ne doz verilir bilemedigimden 3ml atarax verdim onunla biraz daha rahat uyudu. Damlalar hic etki etmeyince surubu verdim size soramadan. 10aylik 11kg oglum, verilirmi atarax?
Asyaerenn
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2014 Saat 12:50
Gozu disinda vucudunda kasinti kizariklik yok ayrica. 
Asyaerenn
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2014 Saat 22:53
Goz damlalarinin; 'cocuk dozu' diye ayri bir kullanimlari yoktur. Kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.