|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nunus81 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 09:29 |
hocam daha önce bu konuyu açtım fakat o konunun altından tekrar yazamadığım için yeni konu açtım.kusura bakmayın.
oğlumun ara ara gözü dalıyor demiştim.birkaçhaftadır olmuodu bu aralar tekrar başladı.çok dikkat ediorum kopukluk yok seslenince dalması geçiyor veya elindekini düşürmüyor hayattan kopmuyor ama nerde okusam epilepsi deniliyor.geç kalmak istemiyorum .neyapmalıyım sizce.bu durum epilepsimi dr a mı gideyim.eğer epilepsi değilse neden oluyor bu durum. bide dr hemen eeg mi ister.ben onu çektirmeye de çekiniyorum ilaç vs veriyorlar die.bir çocuk ölmüştü haberlerde dinlemiştim.şimdi ne yapmalıyım ben çok zor durumdayım yardım edin ne olur.
|
|
NUNUS
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kafasi bir seye bozulmus, ara ara kafayi takiyor..
2- En kotu ihtimal ile; "Petit Mall" epilepsisi vardir, hicbir tedavi gerektirmeksizin, kendiliginden gecer. Ayrica da bu tip epilepsi, erkeklerde cok nadirdir... 3- Dogrudur, bu memlekette, EEG cekerken bile saglam cocugu oldururler... |
|
![]() |
|
nunus81 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saolun hocam içimi rahatlattınız..
|
|
NUNUS
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
PAZARTESIYE KADAR yokum....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|