|
göz enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sultan1 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2021 Saat 14:42 |
merhaba hocam iyi günler oğlum 7 yaşında 3 gün önce ateşlendi boğaz enfeksiyonu geçirdi sizin yazılarınıza çokca takip eden biri olarak ateş düşürücü vermedim ateşi kendi düştü ıhlamur bal veriyorum daha sonra sürekli burnu kanamaya başladı enfeksiyon kaynaklı diye düşündüm sanırım enfeksiyon kulağına siçradı kulağım ağrıyor demeye başladı sizin anlattığınız şekilde illiadin kullanıyorum şuan ağrıyor demiyor ama bu sabah gözü çapaklı uyandı gözü kızarık sanırım enfeksiyon gözüne geçti bu durumda doktora gidip kan sayımı yaptırıp antibiyotik kullanmalımıyım sadece tobrased göz damlası mı başlamalıyım enfeksiyon yayılıyor gibi genel durumu iyi ateş yok dilde pas yok koku az var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; İliadin damla yanında Tobrased göz damlası, günde:4x1 damla her iki göze damlatın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Eyl 2021 Saat 17:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|