|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2016 Saat 18:33 |
Sayın hocam yaklaşık 20 dk. önce 54 aylık kızım parkta oynuyordu . Komşumuzun 1 yaşındaki kızı parmağını kızımın gözüne sokmuş bebek elbette bilmeden oldu kızım hemen ağladı parmağın gözüne girdiğini söyledi. Bebeğin tırnakları kesik uzun değildi. Kızımın gözünün beyaz kısmında çok az kırmızılık oldu en alt kısmında ağrı yok ağlaması kesildi ama göz söz konusu olunca endişelendim hemen eve geldim size yazıyorum. Kanlanma çok değil silik şekilde bir kanlanma ne yapmam gerek şimdi gidin derseniz hemen gidelim şüpheli belirtiler neler olursa hiç vakit kaybetmeden götüreyim sevgi ve saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Isiga karsi hala bir hassasiyeti varsa, mutlaka gosterin. Ayird edemiyorsaniz, gene gosterin.
|
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ışığa bakıyor hafif kızarıklık olmuştu ilk etapta o da geçti. Sulanma kanlanma kızarıklık ağrı yok. Göz çizilmesi belirtilerini bilmiyorum ama ilk aklıma gelen ışığa hassasiyet oluşumuydu ışığa bakınca biraz rahatladım şimdilik durumumuz böyle eğer bunlara rağmen gösterin derseniz sabah göz doktoruna giderim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabah, gozu capakli uyanirsa, gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|