|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
efsunlu_bulutum
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsunlu_bulutum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Göz kapaginda gittikce buyuyen sislkGönderim Zamanı: 24 Ağu 2014 Saat 00:28 |
hocam oglum 10 gun once ateslendi 2 gun devam etti. viral bir seydi sanrm atlattk ilacsz sonrasinda bu basladi hafif grip belrtsyle gttkce buyuyor. dr gordu netra ve fuctalmin dye bi krem verdi ama pek ise yaramyo sanrm. ikinci kez oluyo bu gene viral bi ates sonrasi oldu. bi yandan baskm agryo diyodu ama anlamyordk.21 aylik erkek 11 kkilo.ne yapmami tavsye edersniz goz dr.u goremedi. goz kapaginin icinde sisligin iltihapsz ama ucu delik bi goruntusu var.gz kapagni ters cevrnce goruluyo kipkirmzi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2014 Saat 18:50 |
|
Muhakkak Goz doktorunun gormesi gerekir. Bir cins Arpacik olabilir.
|
|
![]() |
|
mrb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2014 Saat 10:33 |
|
hocam şifremde sorun cıktığı için başka bir hesaptan yazdım ama yukarıdakı cocuk resmındeki cocukla ılgılı sorum. oglumun gözünü dediğinız gıbı goz doktoruna goturdum. 1 hafta netıra damla ve fucıtalmın devam et,sonra kes bır hafta tobrex kullan. bır hafta dolunca bırak ve sıcak pansumanla gecene kadar devam et dedı. damlalar bıtelı bır hafta oldu bebegın gozu hala gecmedı sıcak pansumana da zaten dogru duzgun ızın vermıyor. bek sampuanıyla yıkıyorum ama bırkac saatlık fayda saglıyor. ne tavsıye edersınız ? su anda goz kapagı sankı ıcı ıltıhap dolu bır sıvılcenın dıstan gorunumu gıbı duruyor bakıldıgında. goz kapagının altı kıpkrmızı bebek 20 aylık 21. ayına girdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2014 Saat 23:33 |
|
Arpacik ile yakindan uzaktan bir ilgisi YOK, dogru-durust bir Goz doktoru bulun.
|
|
![]() |
|
mrb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 09:11 |
|
hocam bu sefer ıyı oldugunu dusundugumuz baska bı goz doktoruna goturduk. şalazyom bu dedı,normalde ben bunu ıgneyle bosaltırım ama cocuk cok kucuk anestezı gerekır dedı. maxıdex pomad ıle cıloxan pomad verdı. maxıdex.ı 3 gunden fazla kullanma dedı. ıkısı ıcın de 2x1 yazmıs. dönüşümlü kullan dedi doktor.
1- bu kremler ıse yarar mı?Ne yapmamı tavsıye edersınz? 2-cıloxan dedıgı kremı kac gun kullanmalıyım? 3- kullanım seklını kalfa acıklayamadı,onar dakıka arayla surmemı soyledı eczane,bu dogru mu? 4-dr goz kapaklıgı dusuklugu olabılır dedı cocuk kucuk kıst buyuk dedı:( cok rahatsız edıyo yavrumu da:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 21:13 |
|
Teshis dogru ve bosaltilmasi gerekir... Goruyorsunuz, parasi az, zahmeti fazla islerden nasil kaciyorlar!!! Akli sira, kendi-kendine patmasini bekliyor. O kremler hic bir halta yaramayacak. Siz sadece saat basi sicak kompres yapin. Kendisi acilsin, zira baska careniz yok..
VEYA; Universite hastanesini deneyin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|