Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Göz kapaginda gittikce buyuyen sislk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGöz kapaginda gittikce buyuyen sislk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efsunlu_bulutum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 314
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efsunlu_bulutum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Göz kapaginda gittikce buyuyen sislk
    Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2014 Saat 00:28
 hocam oglum 10 gun once ateslendi 2 gun devam etti. viral bir seydi sanrm atlattk ilacsz sonrasinda bu basladi hafif grip belrtsyle gttkce buyuyor. dr gordu netra ve fuctalmin dye bi krem verdi ama pek ise yaramyo sanrm. ikinci kez oluyo bu gene viral bi ates sonrasi oldu. bi yandan baskm agryo diyodu ama anlamyordk.21 aylik erkek 11 kkilo.ne yapmami tavsye edersniz goz dr.u goremedi. goz kapaginin icinde sisligin iltihapsz ama ucu delik bi goruntusu var.gz kapagni ters cevrnce goruluyo kipkirmzi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119733
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2014 Saat 18:50
Muhakkak Goz doktorunun gormesi gerekir. Bir cins Arpacik olabilir.
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 205
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2014 Saat 10:33
hocam şifremde sorun cıktığı için başka bir hesaptan yazdım ama  yukarıdakı cocuk resmındeki cocukla ılgılı sorum. oglumun  gözünü dediğinız gıbı goz doktoruna goturdum. 1 hafta netıra damla ve fucıtalmın devam et,sonra kes bır hafta tobrex kullan. bır hafta dolunca bırak ve sıcak pansumanla gecene kadar devam et dedı. damlalar bıtelı bır hafta oldu bebegın gozu hala gecmedı sıcak pansumana da zaten dogru duzgun ızın vermıyor. bek sampuanıyla yıkıyorum ama bırkac saatlık fayda saglıyor. ne tavsıye edersınız ? su anda goz kapagı sankı ıcı ıltıhap dolu bır sıvılcenın dıstan gorunumu gıbı duruyor bakıldıgında. goz kapagının altı kıpkrmızı bebek 20 aylık 21. ayına girdi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2014 Saat 23:33
Arpacik ile yakindan uzaktan bir ilgisi YOK, dogru-durust bir Goz doktoru bulun.
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 205
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 09:11
hocam bu sefer ıyı oldugunu dusundugumuz baska bı goz doktoruna goturduk. şalazyom bu dedı,normalde ben bunu ıgneyle bosaltırım ama cocuk cok kucuk anestezı gerekır dedı. maxıdex pomad ıle cıloxan pomad verdı. maxıdex.ı 3 gunden fazla kullanma dedı. ıkısı ıcın de 2x1 yazmıs. dönüşümlü kullan dedi doktor.
1- bu kremler ıse yarar mı?Ne yapmamı tavsıye edersınz?
2-cıloxan dedıgı kremı kac gun kullanmalıyım?
3- kullanım seklını kalfa acıklayamadı,onar dakıka arayla surmemı soyledı eczane,bu dogru mu? 
4-dr goz kapaklıgı dusuklugu olabılır dedı cocuk kucuk kıst buyuk dedı:( cok rahatsız edıyo yavrumu da:(
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 21:13
Teshis dogru ve bosaltilmasi gerekir... Goruyorsunuz, parasi az, zahmeti fazla islerden nasil kaciyorlar!!! Akli sira, kendi-kendine patmasini bekliyor. O kremler hic bir halta yaramayacak. Siz sadece saat basi sicak kompres yapin. Kendisi acilsin, zira baska careniz yok..
VEYA; Universite hastanesini deneyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.