|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2016 Saat 13:11 |
Hocam merhaba
Oğlum 2.5 yaşında 2 gün önce sabah kalktığında gözü çapaklanmış ve kapanmıştı bir gece önce 2 saat havuzdaydı ona yordum,çaya bastırdığım pamuk ile sildim açıldı alt tarafta hafif kızarıklık ve şişlik vardı çok önemsemedim,dün gece yarısı gözümü açamıyorum diye ağlayarak uyandı baktım hafif ateşi var 38 calpol verdim,bugün yine ateşi 38 civarı ilaç vermedim.Çok yorgunum diyor.Doktorumuz tobrex göz damlası önerdi,ateşi 4 günü geçerse getirin dedi. Bu arada ben de 34 haftalık hamileyim İzmir'deyiz sürekli klima çalışıyor,1 haftadır öksürüyorum hafif burun Akıntısı başladı dünden beri,klimadan mı hastalandık yoksa oğlumun ki havuzdan mı bilemedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Tobrex iyi tecih, devam edin. En az 5 gun kullanin.. 2-3 gunde; "iyilesti" diye birakmayin..
2- Agizda koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, Grip demektir, atesi 5 gunu gecse bile sakin doktora gitmeyin. 3- Ben USA Arizona'dayim, 12 ay, her gun, 24 saat Klima calisir. Turk milletinin ve bilhassa aptal doktorlarin, "klima" hakkinda uydurduklari yalanlara inanmayin. Ilk sayfadaki Yazarlar kismindan, Klimalarla ilgili makalemi okuyun. |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Hocam
Birşey daha sorabilir miyim geçen sene sadece 2 kere hasta olan oğlum bu sene 7-8 kere hasta oldu son 4 aydır 3. Kez hasta oluyor bu normal bir durum mu? Anne sütünü bu sene kestik,birde kreşe gitmiyor ama çocuk oyun alanlarına çok gidiyor, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni sey... Insanlarin kalabalik olarak bulunduklari her mahal, cocuklar icin; enfeksiyon kaynagidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|