Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - göz kayması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgöz kayması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
petonia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesajın Direkt Linki Konu: göz kayması
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2013 Saat 17:32
Merhaba hocam  1,5 yaşında kızım var.  Sağ tarafa bakarken sol göz bebeği içe doğru kayıyor orantı bozuluyor. Düz bakarken bir sorun yok sol tarafa bakarken de bir sorun yok ama sağ tarafa bakınca sol göz içe fazla kayıyor. Bu konuda doktora götürdüm şaşılık sadece düz bakarken olur dedi farklı yönlere bakarken olması normal dedi damlalı test filan yaptı muayene etti sorun yok dedi ama ben rahat değilim o şekilde gördükçe moralim bozuluyor. Sizce de bu durum normal mi hocam neden böyle oluyor peki normal gözün normal durması gerekmez mi zamanla düzelecek bir durum mu yoksa başka bir hekime göstermeli miyim? Teşekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117412
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2013 Saat 19:27
Oturun oturdugunuz yerde..Nasil olmussa, namuslu, duzgun bir doktor bulabilmissiniz, ne dediyse ona uyun.
Ayrica da; "gozluk gerekli" deselerdi, 1.5 yasindaki cocuga nasil takacaktiniz?
Yukarı Dön
petonia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2013 Saat 23:41
Hocam ağzınıza sağlık. Ben bu hanımın eşiyim. Ne zamandan beri aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum. Ama illa eşim bir sorun var diye kafamı şişiriyor... Yani hani bende de evham var ama bunun için birşey yapmamıza gerek yok ve zamana bırakalım mı demek istiyorsunuz hocam. Sizden cevap bekliyoruz.... SAYGILAR
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117412
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 01:23
Bu tip sasiliklar (esasen bunlara sasilik bile denmez)6ay-1 senede duzelirler. Bu tamamen, bebeklerde, "Burun kemiginin" henuz olusmamis olmasi nedeni ile, (Olussa idi, dogumda anneden cikarken kirilirdi), burun kokunun yassi olmasi ve goz bebeginin, buruna sanki yakinmis gibi durmasindandir.. Yoksa, cocugunuzda zaten bir sasilik yok.. Goz doktorunuz belki lafi kisa kestiginden, siz tam anlayamadiniz...
4 yasindan sonra, gerekirse, tekrar baktirin..
Yukarı Dön
petonia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 23:24
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Çok sağolun. SAYGILAR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.