|
goz tembelligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eki 2021 Saat 23:28 |
Hocam merhaba bu konularda bilginiz var mi bilmiyorum ama her konuda size danismak icimi rahtlatiyor ..sanirim doktorlara da guvenim kalmdi iicn bi bilene danismak istiyorum.. kizm 6.5 yasinda gecenlerde fark ettim ki uzaktki cisimleri gormede kucukse bze gore sorunlu .. doktra gttik tipa yonlendirdi ordaki doktorda sol gozde 1.55 astgmat hipermtrop dger gozde 0.75 ayni teshisi koymus gozluk takmasi gerktigini solemis ..birde solda goz tembelligi var demis ama ileri degilmis bisey onermemis goz kapatma feln ...6 ay sonra bakalim demis sizce bu teshisler dogrumudur gozluk takmasa ilerler mi durum yani gozluk daha iyi gormesini mi saglar yoksa surecte iylesmeyi de saglar mi duzenli takmasa goz tembelligine bi olumsuz etkisi olur mu ? tabi eger sizin bilginiz dahilindeyse diye sordum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem. Isterseniz, baska bir GOZ doktoruna daha danisin.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam hocam tesekurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|