|
Göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yezt1719 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2023 Saat 19:44 |
Merhabalar hocam.Kızım 1.sınıf öğrencisi.Arka sırada yazıları görmede sıkıntı yaşadığını söylediği için doktora götürdük.Ölçümler bu şekilde.Doktorumuz tercihi bize bıraktı.Sizin görüşünüz bizim için önemli hocam sizce ne yapmalıyız?
Düzenleyen yezt1719 - 28 Kas 2023 Saat 19:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne demek, "Tercihi size birakti!!"
COCUGUN SIKINTISI VAR! " Arka sırada yazıları görmede sıkıntı yaşadığını söylediği için " Gozluk kullansin.
|
|
![]() |
|
yezt1719 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam derecesi biraz düşük olduğu için 6 ay sonra kontrole geldiğinizde ilerleme varsa alırsınız dedi.Muayenede bir kaç harfi okumada zorlandı.Bu yüzden size danışmak istedik.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dedigim gibi; karar merci-i, COCUK!! Yoksa derslerinde geri kalir.
Ben 11 yasinda iken, "Hazirlik" sinifinda Ingilizce ogretmenim anlamisti gozlerimin bozuk oldugunu..KI ben senelerce sikayet etmistim, Goz doktoruna gittigimizde, 2.5 MIYOP cikmisti!!! Cektigim sikintilari BEN bilirim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vakit ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederiz hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|