|
Gözaltı şişliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MelikeA. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2024 Saat 14:34 |
Hocam merhaba,
Oğlum 7 yaşında, sayenizde bu yaşa kadar antibiyotiksiz ilaçsız büyüdü. Son birkaç gündür gözaltı torbaları şiş. Böbrekten korkup çocuk doktoruna randevu almıştım ama sizin önce ayaklar şişer mesajınızı görüp şimdilik iptal ettim. Yorgunluktan olabilir mi diye düşünüyorum, çünkü sürekli dışarda, okuldan gelip top oynamaya bisiklet binmeye çıkıyor, ve geç yatıyor. Tüm gün zaten okulda. 15 gün önce bahçeli bir eve taşındık, acaba ağaçlar çiçekler dolayısıyla alerji olabilir mi? Aşağıda fotoğraf ekledim: Sabah akşam böyle, herhangi bir zamanda azalma olmuyor. Bu arada geceleri yattıktan sonra 1-2 saat içinde kaldırmazsam (su içtiyse ya da sulu meyve yediyse) yatağa kaçırıyor, nadiren uyanıp kendisi tuvalete gidiyor. Ne yapayım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yorgunluktan böyle olmaz. Çapak yoksa, iltihabı bir durum yoktur.
Günde 1 ölçek Zyrtec şurup verin.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun merakımdan soruyorum. Acaba gözlerini sık sık ovuşturuyor mu? Benim oğlumda hep böyle oluyor?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|