|
Gozde akinti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 15:15 |
Kadir bey oglum 5 bucuk yasinda gozlerinden acik sari akinti geliyor once capak sandim ama gun icindede sildikce tekrar geliyor. Sol gozum bulanik goruyor dedi. Daha once goz batmasi icin verilen patanol var evde o ise yararmi ? Birde 2 hftadir grip oksuruk burun surekli tikali soyle bi yazinizi okudum bizimkide bole bisimi? "Gözyaşı kanalları da burun boşluğuna açıldıkları için; her nezle-gripte, oluşan ödem nedeni ile, kanal kapanabiliyor."hocam guncelliyorum suan butun goz sulu ve acik sari akinti gozlerine doluyor. Gozum agriyo diye de aglamaya bsladi arti cok oksuruk ve blgm var hic susmadan oksuruyo. Oksuruk icin dgl ama goz icin bisi onerirmisibiz gidip alalim nobetci eczaneden.cocuk dr gotur diye agliyo,sanirim bu akinti sabah kalktiginda gozu kapaticak sekilde hocam yogun
Düzenleyen yamaninannesi - 26 Şub 2024 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120825 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tobrased goz damlasi; 5 gun, gunde;4x1 her 2 goze damlatin. Yatar durumda damlatin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Şub 2024 Saat 20:43 |
|
![]() |
|
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Hocam yanitinizi bklerken goz kapaklari iyice sisti gozunun icinde ip ip akintilar oldu dr goturduk sira bklerken sizin cevbinizi okudum solediginiz ilacdan istedim yazdi. Arti birde merhem yazdi goz cvresi icin merheme grk vrmi ? Birde asiri derecede oksuruyo 2 dakika boslugu ancak var cigeri dinledi temiz bisi grkmez dedi. Bogazi kotulescek gibi duruyo sadece dedi onada grk gorursen antibiyotik kullanrsn gecmeyen drencli ates ve agiz kokusu olr dedi. Ben onu almadim tbi. Birde bu goz kapagi goz icindeki enfskyondan dolayimi sisti o merheme grk vrmiydi hocam terramycin ismi.hocam son olrakta 8 saat ara ile gunde 3 kez demis. Ben sizin dediginiz gibi gunde 4 kez 1 damlami yapayim
Düzenleyen yamaninannesi - 27 Şub 2024 Saat 03:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120825 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerek yok!!! Ayrica da, piyasadaki hemen hemen butun bakteriler, Terramycin'e DIRENCLI!!
" Bogazi kotulescek gibi duruyo sadece dedi" Boyle SACMA bir gerekce olabilir mi?? Bunlara da "doktor" diyorlar!! Aynen benim dedigimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Hocam goz icin damlayi kullanali 8 gun olmus gozlerde akinti vardi akinti baya hafifledi gozleri 8 gun once sismis 2.gun sisligi inmisti. Suan 8.gundeyiz ve tek goz kapagi yine ayni sklde sisti agriyor diyor ne yapalim ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Exocin goz damlasi, 5 gun ayni sekilde kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Tamam hocam sabah yine sislige akintida eklenmis her iki gozdede hafif akinti vardi,sabahtan bu yana gozlerde hic akinti yok ama tek goz ust kapagi bayagi sismis yinede exocin damlayi alalimi henz temin etmedim cvbinizi bkliyorum. Ayrica gunlerdir basida agriyo gozude agriyo oksurukte var bunun icinde illadin damla onerdiniz bas assagi sklde kullaniyorum
Düzenleyen yamaninannesi - 04 Mar 2024 Saat 16:41 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet! muhtemelen, Tobrased'e direnc olustu!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|