|
Göze cisim kaçması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2020 Saat 11:06 |
Kadir bey 28 aylık bebeğin gözüne parmak boyası yaparken boya kaçtı parmağında damla şeklinde duran boya saçına geldi sonra saç teli boyanın ağırlıkla gözüne damladı saçları uzun olunca çok saçma bir şekilde gerçekleşti aklım almıyor yanı bende yanındaydım sonra gözünü sımsıkı kapatttı hemen götürdüm yıkadık bayağı bir ağladı korkudan mı yoksa yaktı mı bilmiyorum ama kirpikleri masmaviydi damla olarak gelince bundan dolayı göze zarar gelir mi? Boyada zehirsiz , çocuklar için uygundur ibaresi var. Yarım saat oldu şuan kızarma sulanma veya kaşıma şimdilik yok ne yapmamı önerirsiniz teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118081 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yikamaniz yeterlidir.
" Gorunmez kaza!!" diye buna denir. Fazla telas edip, korkutmasa idiniz, aglamazdi bile..
|
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Kadir bey benim aklım çıktı zaten başta böyle bir şey nasıl olabilir diye teşekkür ederim içim rahatladı sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|