Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gözlük kullanımı ve başağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

gözlük kullanımı ve başağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
chora Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 232
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı chora Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gözlük kullanımı ve başağrısı
    Gönderim Zamanı: 05 Kas 2018 Saat 10:06
merhabalar hocam göz ihtisasınız olduğu için bir sornumu paylaşmak istiyorum ..

40 yaş üzeriyim 1-2 yıldır 2 numara miyopluk için gözlük kullanıyordum ....5 ay önce görememe sebebi ile göz muayenesi sonucu 3 .25 civari miyop 0.50 civari astigmat eklenerek gözlük aldım fakat 1 ay dolmadan baş ağrılarım başladı gözlüğü yapan yere baktırdım yok reçeteye göre doğru ve normal dedi ...Ayda 3-5 gün bir hafta derken şimdi 15 gündür başağrısı çekiyorum ..biraz lodos ve poyraz var olduğu günlere denk geliyor ağrılar, acaba sinüzit migren v.s  birden ortaya çıkar mı ?bu seçeneklerini de elemek isterim ama kafam karıştı çok...
geçen hafta başka bir göz dr. gittim aynı numaraya yakın gözlük reçetesi verdi almasam da olur reçeteme çok yakındı biraz daha düşükmüş ...
noroloji den randevu alammı da tavsiye etti ...2.75 astigmatsız bir gözlük ile şansımı denesem fazla mı geldi falan dediğim de şansını dene ama daha artadabilir diye uyardı ...

şimdi tavsiyeniz nedir varsa tabi ,uzun ve karışık oldu ise kusura bakmayın ,kafam karıştı benim de , ne olabilir .tek emin olduğum şey hepsi bu gözlük ile başladı ..
daha fazla vaktinizi almamak adına tşk ecerim hocam saygılar ...

sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120115
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2018 Saat 19:45
1- Goz ihtisasim YOK... Bunu da nereden cikardiniz?? 
2- Receteye gore dogru olabilir de, gozunuze gore dogru mu acaba??? 
Ucuncu bir goz doktoruna, tercihen Goz Hastanelerinden birine gidin derim.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.