|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2016 Saat 19:04 |
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118375 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Capak hic olmadi ise; allerji olabilir, gunde 1 olcek Zyrtec verin.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ulucanlar acile göze gittik.doktor üstünkörü baktı enfeksyon kapmış dedi bir içine damlatılan katı bir krem damla birde göz damlası yazdı ancak 2-3 gündür hala şiş ara ara iniyor hiç bişey yok kalmamış gibi birden bire davul gibi kabarmaya başlıyor bölük bölük kabarmalar oluyor.kaşınıyor çok fazla.kaşıyıncada iyice şişiyor ve gözünün beyazı su topladı sarı su doldu kaşımış biraz.oda sonra sonra indi damlalara devam ediyorum ama şişmeler devam ediyor.şimdi eşim zyrtec almaya gitti bunumu içirelim hocam ne yapalım. ![]() ![]() ![]() |
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
hocam ulucanlar acile göze gittik.doktor üstünkörü baktı enfeksyon kapmış dedi bir içine damlatılan katı bir krem damla birde göz damlası yazdı ancak 2-3 gündür hala şiş ara ara iniyor hiç bişey yok kalmamış gibi birden bire davul gibi kabarmaya başlıyor bölük bölük kabarmalar oluyor.kaşınıyor çok fazla.kaşıyıncada iyice şişiyor ve gözünün beyazı su topladı sarı su doldu kaşımış biraz.oda sonra sonra indi damlalara devam ediyorum ama şişmeler devam ediyor.şimdi eşim zyrtec almaya gitti bunumu içirelim hocam ne yapalım. ayrıca diğer gözüde aynı şekil şişiyor ikiside. hocam ayrıca gözünün etkisiylemi bilmiyorum sağ kulağının orada fındık büyüklüğünde bir kitle oluştu sert bişey ağrıdığını söyledi.herhangi bir kulak üzerine neresinde kitle elime geldiğini işaretledim yuvarlak içine alarak.hocam tehlikeli bir durummu var? ![]() |
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118375 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiiki gecmeyecek... Dedim size ALLERJI diye!!! Goruyorsunuz; Turk doktorlari, her hastaliga Allerji derler, bir tek Allerjilere, Allerji demezler..
|
|
![]() |
|
hocam eve muhabbet kuşu almıştık tüyleri filan dökülüyor belkide ondan oldu alerjisi.peki hocam kulağındaki işaretlediğim yerdeki kitle şişlik nedendir doktora götürmelimiyim.resimde işaretlediğim yerde ağrılı bir kitle var kulağının içide kaşınıyormuş.
![]() |
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Muhabbet kusu; o da ancak, yatak odasinda bulunursa, "Parrot Fever" yani "papagan atesi" denilen, Psittakoz cinsi bir enfeksiyon yapabilir. Kulagin onunde??? Belki ufak bir sivilce basliyor. Resimden belli olmuyor. Zyrtec basladinizmi??
|
|
![]() |
|
ZYRTEC BAŞLADIM HOCAM GÖZÜ HALA HAFİFTEN ŞİŞ AMA BİRİNDE KALDI DİĞERİ GEÇTİ BU GECE 2. Yİ İÇİRİCEM BAYA İNDİ AMA HAKLISINZ GALİBA HOCAM ALERJİ OLDU AMA BU YAŞINA KADAR HİÇ ALERJİ OLMAYIP BİRDEN 8 YAŞINDA ALERJİ OLUNURMU? HOCAM O RESİM OĞLUMUN KULAĞI DEĞİL GOOGLEDAN HERANGİ BİR KULAK BULUP ŞİŞLİĞİN NEREDE OLDUĞUNU İŞARETLEDİM BAYA SERT BİR KİTLE VAR ORADA KULAĞININ İÇİ KAŞINIYOR VE O SERT KİTLE AĞRIYOR?
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|