|
GÖZÜN KANAMASI |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EMINE
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GÖZÜN KANAMASIGönderim Zamanı: 30 Nis 2018 Saat 22:52 |
|
Kadir hocam merhaba, oğlum 28 aylık,gözlerini çok sık kaşıyor,genelde kirpik diplerinde küçük beyaz şeyler çıkıyor ve geçiyordu. ancak 1ay önce yine gözünü kaşırken birden elinin altında kan gördüm, baya kan vardı.Ağlamadı,korkmadı. tepki de vermedim hemen su ile temizledim akan kanı.2 saat içinde doktora götürdüm,bişey yok dedi ancak içime sinmedi başka bir doktora daha götürdüm 2 gün sonra arpacık olduğunu söyledi.damla ve merhem verdi gözüne 2-3 gün kullandım. neden kanadığı ile ilgili yine bişey demedi hala çok sıklıkla gözlerini kaşıyor,uyurken bile. kaşıdığı zamanlarda ılık su ve pamuk ile siliyorum sadece.dışarı çıktıklarında kirli ellerini de gözlerine sürüyor mani olamıyorum.aslında çok da üzerine titizlenmek istemiyorum.alışşsın diye bilemem yanlış mı yapıyorum. yine aynı durum tekrarlar diye tedirginim .size danışmak istedim. ikizi kızım da böyle bir durum yok saygılarımla teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 May 2018 Saat 03:19 |
|
Nadiren, kirpik koklerinde, Bitten daha ufak yaratiklar olabiliyor. Biomikroskop ile bakilmasi gerekir. Iyi bir Goz doktoruna gidin. |
|
![]() |
|
EMINE
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2018 Saat 16:33 |
|
Kadir hocam merhaba,
göz dokturuna gittim ancak biomikroskop a gerek yok dedi ben baktım dedi,bu yaştaki çoçuğu sabit tutamayız dedi (2,5 yaşında ) eğer bu antibiyotik ile geçmezse çoçuk allerji doktoruna gidin dedi allerjik olabilirmiş çarşaflarını,evdeki tül perdeleri 60 derece ile yıkmalıymışım birde dışarıda sıklıkla ellerini yıkamalıymışım Bana bu kadar hijyenik bir ortam sağlamak doğru gelmiyor.size danışmak istedim(evde bir yere kadar peki dışarı çıktığın da nasıl engel olacağım yada okula gittiğinde) 3 gün sabah aksam kullanılmak üzere azyter verdi Blefari TTO swap göz mendili verdi azyter i size danışmadan kullanmak istemedim çok teşekkür ederim. saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2018 Saat 19:50 |
|
Bir kullanin bakalim... Azyter: Azitromisin ihtiva eden bir Goz damlasidir.. Allerjik diyor, Antibiyotik veriyor.. Anlasilan; Allerji'den baska bir halt bilmeyen bir doktor. 5 gun kullanin..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|