Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gribe aşırı tepki bronşit mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgribe aşırı tepki bronşit mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra_kocabiyik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 468
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gribe aşırı tepki bronşit mi
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 21:44
hocam merhaba yine...
geçen hafta oğlum ateşlenmişti 2 gün...sizinle yazışmıştık..2 gün sonra geçti hiç bişeyi yoktu... 3 gündür birşeyi yoktu... ama bu gece başlayan öksürük aralıksız devam ediyor... sanki soluk borusuna bişi kaçmış gibi geceden beri sürekli öksürüyor... ballı limon filan veriyorum hep ama anlamadım... gündüz başlasa öksürük bişi kaçtı nefes borusuna dicem ama gece uyurken başladı... napsam şaştım hocam...
15 aylık erkek...
öksürmekten doğru dürüt yemek bile yiyemio.. ememiyor.. uyuyamıyor da... astım krizi tutmuş biri gibi dolanıyor... en fazla 5 dk öksürmeden durabiliyor.. sonra bi başlıyor peşpeşe...
abisi dün grip oldu.. ondan bulaştı desem abisi böyle diil..normal şekilde hapşırık öksürüğü var... ama ufaklıkta durum bu... 
hani siz demiştiniz ya bronşit ciğerlerin gribe verdiği aşırı tepkidir die.. acaba bronşit olmuş olabilirmi? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 22:14
Odasi soguk olsun, basucunu yukseltin, gerisi aynen devam.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 22:16
sorununun ne olduğunu düşündünüz hocam...?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 22:18
Grip......
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 22:19
) hocam şimdi farkettim ki nefes alirken bi sıkıntı yok ama verirken tutarak zorla veriyor.. suan uyuyor daha dogrusu uyumaya çalışıyor ama uyuyamiyor yine öksürük ten...  nefes verirken inliyor zorlanmaktan...

Düzenleyen esra_kocabiyik - 20 Ara 2014 Saat 01:14
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2014 Saat 01:16
  •  hocam şimdi farkettim ki nefes alirken bi sıkıntı yok ama verirken tutarak zorla veriyor.. suan uyuyor daha dogrusu uyumaya çalışıyor ama uyuyamiyor yine öksürük ten...  nefes verirken inliyor zorlanmaktan...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2014 Saat 03:10
nefes verecegi zaman; once tutup, sonar nefesini salmasi benim bahsettigim, sikintili nefes verme degil...
Nefes verme suresi uzun olacak. Eger boyle ise; Bricanyl surup, gunde:3x2.5ml 5 gun kadar verin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_kocabiyik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2014 Saat 06:48
  1. O sekilde veriyor hocam...yani bir iki saniyede nefes aliyorsa  7-8 snde filan verio. .ikinarak veriyor.. 
  2. Yarin ilacı aldirip başlıyorum hocam.. 

Düzenleyen esra_kocabiyik - 20 Ara 2014 Saat 06:49
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.