|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2015 Saat 22:57 |
Kadir bey merhaba;grip aşısını bugün aldık ama vurduramadık.dolaba koydum yarın vurdurucaz sorun olmaz değilmi?dediğiniz gibi iki doz vurdurucaz yarım yarım.bizde vurulucaz eşimle bizede aynı şekildemi uygulanıcak.yoksa biz tek doz bi keredemi vurulucaz.şimdiden teşekkür ederim hakkınızı helal edin.birde benim hafiften boğazım ağrıyo gibi vurulabilirim değilmi problem olmaz
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey birde kızımında hafif burun akıntısı var ama engel olmaz değilmi aşı vurdurmaya.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey grip aşısı soruları çok soruldu biliyorum .haklı olarak bıktınız cevap vermekten.çok özür dilerim.bütün yazılarınızı okuyorum ama genede bi kez daha cevap almak istedim.özür dilerim vaktinizi aldıysam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|