|
Grip Aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2019 Saat 15:25 |
Hocam merhaba salı günü kızım için sonunda bir grip aşısı aldım ilk olacağı için yarım toz vuruldu fakat şöyle bişey var aldığım gün yani salı ve çarşamba günü vurduramadım taşıma buz torbasıyla eve getirip buzdolabında tuttum bugün yaptırabildim evt şükür yaptırdım ama aklımıda bulandırdılar 1.si bu şekilde muhafaza edebildim mi bilmiyorum 2.si edemedim se bir problem olur mu sağlığı açısında etkisi konusunda emin olmadıklarını söylediler sonuç şu ki ne olursa olsun vurdurdum bir kere ama en azında rahat etmek açısından yazdım en kötü ihtimal ne olabilir olursa ne yapabilirim diye danışmak istedim. Yine söyleyeyim salı günü buz torbasıyla eve getirip buzdolabında sakladım yine buz torbasıyla aike hekimine vurdurdum şimdiden teşekkürler. Bu soru saçma mı onada siz karar verin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sogukta muhafaza edilmediginde, "Son Kullanma Tarihi" one cekilir… Asi BOZULMAZ!!! Sakin Turkiyedeki, doktor ve Saglik calisanlarina asi hakkinda bir sey sormayin, bilmezler.. Soru "sacma" degil, Sonucta, Turk vatandasisiniz.. O kadar cok bilgi kirliligi varki!! Yazilarimi okudukca, Bilhassa makalelerimi okudukca, bu bilgi kirliliklerini ve bunlari sacmalayan Prof. lari ayird edebileceksiniz. 40 seneden beri; Hepatit-B asilarinin DNA asisi oldugunu ve diger BUTUN asilardan farkli oldugunu Tukiye'de bilen Tip fakultesi yok!! O yuzden de, yanlis yapildigi icin; yapilan Hepatit-B asilarinin hicbiri tutmuyor!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Kas 2019 Saat 19:26 |
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|