|
grip aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2022 Saat 11:52 |
merhaba hocam alt konularda aramak istedim, ancak açamadım, 51 aylık oğlum, 10 yaşındaki kızım, eşim ben grip aşısı olmak istiyoruz, hangi marka almalıyım ve bir de çocuklara yarım doz mu tek doz mu yaptırayım, teşekkür ederim. Ha bir de 3 doz biontech aşımız var , şubatta covit olduk. yeni aşıları bekleyelim mi yoksa 4. dozlarımız olalım. her iki aşı arasında ne kadr süre bekleyelim teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118375 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip aşısı: Üçünüz de, tek ve tam doz Grip aşısı olun, marka önemli değildir, zira Covid aşılarından farklı
olarak, içerikleri hepsinin aynıdır. Her sene DSÖ'nün bir kuruluşu, o sene hangi (4 adet) virus tiplerinin aşılara konulacağına karar verir ve ana suşları Aşı üreticilerine gönderir. Aşı üreticileri bu suşları üretirler ve ilk örnekleri DSÖ'ne gönderip onay aldıktan sonra imalata başlarlar. BionTech ve Grip aşıları, ya aynı gün yapılabilir veya en az 1 ay ara ile yapılır. Buna göre programınızı siz ayarlayın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|