|
Grip + göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2023 Saat 14:07 |
Hocam merhaba
Resime bakarmisiniz şuan sadece sol gözünde böyle kuru çapaklanma oluyor.Tobrased damlatalım mı ? 7 aylık bebegim erkek 8kg, büyuk oglumdan sonra şuan grip geçiyor galiba ateş gündüzleri 37.5 kadar iniyor, geceleri 38.5-39.5 kadar çıkıyor.Bugun 3.günü. Kakasını yapıyor ama yeşil, gündüzleri keyfi iyi ,gece rahatsız oldugu için yarık ölçek Calpol verdim Düzenleyen Dilyafruz - 09 Şub 2023 Saat 14:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O gozdeki capaklanma, "toplu igne basi" kadar ise, ilac gerekmez. Silme, gozunu acamayacak derecede
olursa, kullanin. Gerisini: Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Yazarlar kısmında adenovirus ile ilgili yazıları bulamadım hocam o yuzden merak ettim bebekte nedir.
kitabınızda da yok maalesef..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tip talebesi veya doktormu sunuz?
Adenoviruslarla ilginiz NE? Ister "A" virusu olsun, ister "B" virusu olsun, bir sey degismez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Şub 2023 Saat 19:32 |
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam İlaç kullanmayın diyorsunuz kullanmıyoruz
beni endişe edinen yeşil kakası, kakasını yapınca çok aglıyor, hemen bezini acıyorum sakınleşiyor.Pişik vs yok sudocrem sürüyorum.Ne olablir bu konuda tavsiyeniz var mı ? Burun tıkanıklığı ile grip oldugunu düşünüyorum, buyuk oğlum geçen hafta hastaydı aynı belirtiler ile Yuksek ateş ama ishal yoktu. Kusura bakmayın, bebek olunca farklı oluyor, yanlış yapmaktan korkuyorum. Özür dilerim . |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilo fazlasi varsa; asiri fazla yedigi icin olur.
Kilo eksigi olusuyor ise, onu ayrica konusuruz.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yeşil kakası Calpoldan olmuş olabilir çünkü onu vermedikten sonra rengi sarı olmaya başladı.
Şuan sadece sol gözü kanlı kırmızı + balgamlı öksürük eklendi ve sanırım ishal çünkü gece her iki saat aglayarak uyandı ,gazı var + sulu kakası . Süt içerken de hava çok yutuyor Gözde çapaklanma yok damla kullanmıyoruz ( dediginiz gibi) Balgamlı öksürük için bebek oldugu için aadece sıcak buhar mı iyi gelir?(limonlu bal veremeyz) uykudan aglayarak uyanıyor gazdan dolayı bu konuda birşey tavsiye edebilir misiniz ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Limonlu bali; limonata seklinde verin. Turk doktorlarinin "Bal" ile ilgili palavralarina kanmayin.
Sabit Forum kismindan, bununla ilgili yazimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|