Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip mi ne bilemedim sinüzit dedi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip mi ne bilemedim sinüzit dedi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip mi ne bilemedim sinüzit dedi
    Gönderim Zamanı: 08 Nis 2023 Saat 03:58
Yaklaşık on gün önce boğazda yanma ile başladı öksürük vs devam etti birde sanki bütün kemiklerim ağrıyor organlarim bile ağrıyor ağrı kesici jn etkisi geçince yatarak yaşıyorumsuan öncesinde ara ara burun tıkanıklığı yaşıyordum zaten genel olarak yani burun tıkanıklığı demeyeyimde genizde bı balgam aşırı yoğun bı balgam onu içime çekip yutkunmassam nefes almakta sıkıntı yaşıyordum onu yutunca tıkanıklık geçiyordu bu genel bilgi kendim hakkında 31 yaşındayım öncesinde böyle şeyler yaşamıyordum bu tıkanıklık ve yoğun balgam gibi köpük şeklinde bazen kıvamlı yoğun yapış yapış birşey insanı hayattta n soğutan geçen gittik sinüzit dedi ilaç verdi cefrinex antibiyotik ibucoldc erdostin iliadim günde üç kere iki fis birde pisetli bı burun temizleme aparatı verdi okyanus suyumu ne haltmis ama bikere kullandım burnum daha kötü olunca bıraktım basınç yaptı kalp gibi attı burnum resmen diye birşey şuan titreme üşüme ve mahvolma yaşıyorum öksürükten ciğerlerim elime cikicak sizce bu teşhis doğrumu yoksa evde herkes hasta oldu en sonunda banada bulaştı mi söyledim ama sinüzit dedi yoğun sinizitmisim .üstüne üstlük çocuğum yine uyurken öksürmeye başladı daha yeni geçmişti hastalığı bıktım artık tükendim yani 

Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 08 Nis 2023 Saat 04:13
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2023 Saat 18:15
1- Grip geciriyorsunuz.
2- O ilaclari kullandiginiz icin, hastaligi  en az 1-2 hafta daha uzatacaksiniz..
3- "Sahtekarligin 3 safhasi" yazisini okusa idiniz bu tuzaga dusmezdiniz. 

HEMEN, butun ilaclari kesin. Sadece Serum Fiz damlatin!! 
Limonlu bal, ColdMix kullanin.
Kulak agrisi olursa, Iliadin damla kullanin. Bugunden geriye giderek, eski cevaplari muhakkak okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.