|
Grip mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvmrv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2023 Saat 14:34 |
Kadir Hocam merhaba
Oğlum 4 yaşında 16.5 kg iki gün önce ateşi çıktı ve devam ediyor 39 40 civarında seyrediyor hiç ateş düşürücü vermedim. Dün bademcikleri üzerinde beyazlıklar olduğunu gördüm. Bugün kusma da eklendi. Halsiz ve yatıyor. Ağızda çok pis bir koku yok. Emin olamadığım için size dilinin fotoğrafını da atıyorum. Kan sayımı veya streptokok testi yaptırmamız gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 yasinda, Streptokok olmaz! Okul caginda olur.
Dili temiz, degil Streptokok, basit bir bakteriel enfeksiyon dahi yok. Grip geciriyor. Bademcik uzerinde beyazliklar; Viral bir enfeksiyon olan, Enfeksiyoz Mononukleoz'un belirtisidir. 1 hafta ates yapar, nadiren bazi hastalarda hayal gormeler, denge bozukluklari olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|