|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Meryemm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip_ spazma panalgineGönderim Zamanı: 05 Kas 2015 Saat 16:54 |
|
Merhaba hocam,
Kızım 14 aylık sut ve çoklu besin alerjimiz var . Neocate ve 9-10 tane besin tuketebiliyoruz . Kızım suan grip ateşi 38 i geçmedi ama sanki cok ağır ateşi var O kadar huzursuz , burnu tıkalı, bazen akıyor , uyuyamıyor bu yüzden Dun geceden beri sadece sf kullandım ama burnu Aktığı icin sf damlattıgim gibi geri akıyor Cok mızmız , 38 derece Ateş'le böyleyse 40 da kimbilir Nasıl olur Size sorum, bal limon su veremiyorum alerjiden dolayi Sabahtan beri sadece 120 cc neocate içti , 1 kase yemek, 5 cc su icti(7 saatte) Su dahi içiremiyorum. yalniz surekli ağzından sular akıyor Açlığından değil ama susuzlugundan korkuyorum vücudu susuz kalır mı? Birde rahatlaması icin spazma panalgine verebilirmiyim? Ateşi yukselirse üstüne calpol kaç saat sonra verebilirim? Burnu icin sf 14 aylık çocuğa fayda eder mi yoksa iliadin kullaniyim mi? Şimdiden teşekkürler ederim . |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2015 Saat 18:45 |
|
Besin allerjisi ile hicbir alaksi yok, diyetini acin, bakin hicbir sey olmayacak. Sizi tufaya getirmisler...
Sakin kutu veya sise sutu haricinde boyle yuksek fiyatli urunlerden almayin. Ates ile ilgili makale ve cevaplarimi okuyun. Serum Fiz; eriskinler bile kullaniyor. |
|
![]() |
|
Meryemm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 00:48 |
|
Hocam sutum yok zaten , sut ve sut ürünleri bazı sebze ve meyvaları yediginde egzama çıkartıyor bunları kesince egzamalari geçiyor , tekrar veriyorum tekrar çıkarıyor , zaten ek gıdaya geçtiğimizde anladık .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 17:36 |
|
Supheli gidalari;tek-tek verin bakalim, hangisi ile reaksiyon olacak.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|