Merhabalar Kadir bey,
5,5 aylık bir kızım var,2 gün önce ateşlendi,calpol verdik ateşi düştü,fakat şimdi de burun akması ve arada bir öksürük başladı,galiba grip geçiriyoruz..:( burnu tıkandığında serum fizyolojik damlatıyorum,bir de colt-mix kullanıyoruz,ek gıdaya henüz geçmedik halen emziriyorum.bunların dışında yapmamız gereken bir şey varmıdır???
Bir de Kadir bey bir sorum daha olacak,bir de 3,5 yaşında bir kızım var,bir hafta öncesinde de size yine sormuştum,o da grip geçirdi,6 gün boyunca ara ara ateşlenmişti,dilde pas ve ağız kokusu da var demiştim,siz de antibiyotik kullanabilirsiniz demiştiniz,daha sonra doktora götürdük kan değerlerini istedi,o da antibiyotiğe başlayın dedi,şuan 6.günündeyiz ve halen kullanıyoruz.AUGMENTİN 400mg,SEKROL(geniz akıntısını önlemek içinmiş) ve bir de DOLVEN...Kadir bey size sonuçları yazıyorum bir de siz değerlendirirseniz çok sevinirim.
BİYOKİMYA
Aspartat transaminaz(AST) 32 U/L 0-31
Alkalen fosfataz 338 U/L 60-275
CRP 8,8 mg/dl 0-5
Demir(serum) 21 ug/dl 50-170
Fosfor(P) 5,5 mg/dl 2,7-4,5
HEMOGRAM
HCT 34,1 % 35-50
MCV 78,4 fL 80-97
MCH 26 Pg 26,5-33,5
MON% 14,9 % 4-10
EO% 0,2 % 0,5-11
Bir de kadir bey,doktor 1 hafta sonra tekrara gelin dedi,ateş düşdükten sonra 1 aylık demir tedavisine başlayacağız dedi,sizce de gerek var mıdır??bir de SEKROL şurubu önce kullanmamıştım fakat geniz akıntısı geçmek bilmeyince bugün 2 ölçek kullandık,sizce napayım kesmelimiyim acaba?