|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bidikcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2016 Saat 12:40 |
Merhaba Kadir Bey,
Oglum 1 yasinda, 9.6 kg. Bir haftadir grip. 5 gundur de atesli. Atesi 37.5 38 gibiydi. Yalniz 3 kez dolven verdik agrisi oldugu icin. Serum fiyolojik ve cold mix kullaniyoruz. Fazla oksurugu de yok. Fakat atesin bu kadar uzun surmesi normal mi ? 5 gun oldu ve bu sabah 39 u gordu? Acaba gtpte kac gun ates olabilir? Bu surecte hic atesi dusmedi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi Virus enfeksiyonlarinda, ates; 1 hafta surebiliyor.
Enfeksiyoz Mononukleoz ve bazi Coxsackie turleri uzun ates yapar. Ates yaninda; agida koku ve dilde pas olmadigi surece merak etmeyin. Ilac vermeyin, cok sart olmadikca, atesini bile dusurmeyin. |
|
![]() |
|
bidikcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor muayne etti gribal dedi herhangi birsey vermedi. Hastalik bana da gecti 4 gundur ben de atesliyim. Dilde pas nasil oluyor? Hafif beyazlik var ama anlayamadim. Cevabiniz icin tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Dilde pas konusunda aşağıdaki link size yardımcı olacaktır, geçmiş olsun...
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52106&PID=1084518&title=dilde-pas-degerlendirme#1084518 |
|
![]() |
|
Tesekkurler. Resimli daha iyi anlasiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|