|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilgün33 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2017 Saat 14:50 |
Merhaba kadir bey. Oglumun kreste 3. Gunu. Cuma gunu burun akintisi ve hapsurma ile basladi atesi de vardi ilk gun. Cumartesi oksurukte eklendi ama feci sekilde. 2 yasindayiz hicbirsey yemiyor suana kadar sizin tavsiyelerinizle 1 kez antibiyotik kullandik o da wbc si cok yuksekti. Diger hastaliklarinda da yazdilar ama hic kullanmadik. Bugun doktora goturdum peditus polivit ve rhinfant basladi size danismak istedim. Cigerleri temiz kulaginda bogazinda sorun yok dedi bu oksuruk beni korkuttu araliksiz oksuruyor nerdeyse ve hicbirsey yemiyor bu 3 gunde yarim kilodan fazla verdi. Tavsiyelerinize ihtiyacim var. Bu arada 12 kilo 91 cm. 12.800 dü.
|
|
nil
|
|
![]() |
|
Nilgün33 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bry bisey soyleyin lutfen
|
|
nil
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun. Cevap verdigimde; tekrar-tekrar sorulan AYNI suallerden biktim..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okudum peditusu kullanmiyorum burun spreyi ve poliviti kullanayim mi ve bu kilo kaybi biraz canimi sıktı di immunex kullanabilecegimizi siyledi bagisiklik icin fakat siz bagisiklik icin ilac yoktur dediniz onu da almadim obyuzdrn kres icin yapabilecegim birsey var mi
|
|
nil
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu yasta; Polivit bir ise yaramaz... Simdiden baslayarak, her sene: 1 Ampul Dvit3 Ampul icirin.. 2- Burun spreylerinin hicbir markasini almayin... Bilhassa; Iliadin, sirt ustu damlatilacagi icin, mutlaka DAMLA seklinde olmalidir. Tuzlu sulari bile damla seklinde, sirt ustu yatar durumda kullanin.. 3- Immunex gereksiz bir ilacdir, etkili olmadigi seneler once ispatlanmis bir ilactir.. Zaten kutusunun bir kenarinda, cok kucuk yazilarla; FDA uyarisi vardir; orada hicbir ise yaramadigi yazilidir. 4- Kres icin; HICBIR SEY yapamazsiniz, ilk 2 seneniz kotu gececek!!!! Benim dediklerimi uygularsaniz, hem cocuk hem butceniz zarar gormez. Cok okumaniz gerekiyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Haz 2017 Saat 03:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|