Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip ???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip ???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip ???
    Gönderim Zamanı: 07 Şub 2018 Saat 20:06
Merhaba doktor bey. Oğlum 19aylık cumartesi günü ateşlendi 2 gün sürdü ateşi. Bikaç defa ishal şeklinde kaka yaptı. Sonra burun akıntısı, göz akıntısı, hapşırık, az öksürük oluştu. Dün iyi olmuş gibiydi bugün sabah körkütük hasta kalktı yine. Az ateşi oldu,Hep uyuyo, acayip halsiz. Arada calpol verdim kötü olduğunda. Ballı limon, cold mix kullanıyorum. Kafasını kaldıramıyor iştahı da yok. Dr a gitsek antibiyotik verecek kesin. Ekstra bir şey önerir misiniz sabırla beklemeli miyiz? Bu kadar çok uyuması normal mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2018 Saat 04:03
Sakin ha!!! Bu seneki bir cins Grip, bu sekilde 4 gun kotu geciyor..
Cok sart olmadikca atesini bile dusurmeyin, yoksa hastalik suresi ve siddeti artiyor..   

Griplerde, vucut savunmasi icin, kan etraf dokulara gonderildigi icin, Sindirim sisteminden kan cekilir,
bu da istahsizlik yapar.. Bu sebeple olusan enerji kaybini en aza indirmek icinde, "UYKU" artar....
Benim Ates mekanizmasi ile ilgili makalemin en altinda bulunan semanin ustunu tiklayin, buyutun ve
guzelce inceleyin..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Şub 2018 Saat 04:04
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.