|
Grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2020 Saat 00:04 |
Hocam merhaba bir kaç sorum olacaktı size
1- korona belirtileri ile coviid benzerlik gosteriyo biz nasıl ayırt edebileceğiz malum onumuz grip mevsimi her suphelendigimizde doktora gidip test yaptiramayiz sizi sürekli takip ediyorum her ikisinde de yapılacaklar belli ama virüsü en başında yakalama daha hafif atlatma gibi bı durum söz konusu mu yani sadece ateşi düşürmeden bu mümkün mü 2- 8 ve 2 yaş çocuklar için grip aşısı ve biz büyükler için bu yil hangi marka ve kaç doz onerirsiniz 3- hapşırma burun akıntısı boğazda kaşıntı oksuruk kovid belirtisi mi 4- sadece limon bal alsak yetermi yoksa c vitamini kapsülleri bu dönemde işe yarar mi 5-zaturre aşısıni yaptıralım mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- "korona belirtileri ile coviid benzerlik gosteriyo"
Ne demek istediğinizi anlamadım!! korona= Coronavirus. covid= Coronovirus-19 Her ikisi de AYNI şey.. Bunların kısaltılmışı olan: Covid-19, bu Grip şeklinde salgın yapan virusu, diğer Coronovirus enfeksıyonlarından ayırd edebilmek için kullanılan isimdir. 2- Grip aşılarını olun. Her marka Grip aşısının içeriği AYNIDIR!! Bunlar çok tafsilatlı şekide makale ve Forum yazılarımda anlatıldı, oradan okuyun. 3- Influenza Gribi ile Covid-19'un İLK hastalık arazları aynıdır. SAKIN bu devrede, Türk doktorlarının eski alışkanlığı olan: (Sahtekarlığın 3 Safhası yazımı okuyun) her Grip hastasına Astım teşhisi koyarak, verdikleri Astım ilaçlarını ve Kortizonlu spreyleri KULLANMAYIN.. 4- Covid-19 ve İnfluenza Griplerinin tedavilerı yoktur. Limonlu bal, Serum fiz. ve ColdMix sadece hastalığı rahat geçirmenizi sağlar. 5- Zatürre'nin tedavisi vardır. Aşıyı isteyen yaptırır, istemeyen hasta olduğunda tedavisini yaptırır. Covid-19'un yaptığı zatürre, VİRAL zatürre olup, aşısı veya tedavisi yoktur. Hastanelerde yapılanlar; destek tedavilerdir. Bu şekilde hastalığın kendiliğinden iyileşmesine çalışılır. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ağu 2020 Saat 09:44 |
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özür dilerim hocam covid ile grip arazlari diyecektim , cevaplarınız için teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|