|
Grip |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esra_s
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GripGönderim Zamanı: 28 May 2024 Saat 08:00 |
|
İyi günler hocam, 6 yaşındaki oglum gecen hafta hapşırık ve burun akintisiyla baslayan bir grip geçirdi. 2gun sonra kulak ağrısı ve tek gözünde yesil sarı akıntı ve 2 gece 38.9lara varan ateş oluştu. Iliadin ve goz damlasi başladık ( tobrased yerine eczacı obramis verdi) kulak agrisi 2.gunde tamemen geçti, iki defa kulağından su gibi sıvı geldi hatta.bugün 5. gun öksürüğü çok yoğun, balgam atamıyor ama sürekli oksurdugu icin sanırım boğazlarım acıyor diyor. Gözündeki akıntı geçmedi, acaba muadil damla mi etkisiz kaldı yoksa viral bir akıntı mı? Öksürük için endiselenmeli miyiz çünkü ard arda geliyor . Göz için tobrased mi bulayım? Bugün 5. gün
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 May 2024 Saat 09:16 |
|
Bu benzeri damlalar sadece "çapak" olursa kullanılır.
Akıntı olması virüslerin tahrişi ile olur. Buğün virüsler ile ilgili yazdığım cevabi yazımı okuyun.
|
|
![]() |
|
esra_s
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 May 2024 Saat 21:05 |
|
İyi günler hocam, 1 hafta önce grip belirtileri başladı, 2 gün en fazla 39u gören ateş oldu, sonrasinda hapşırık ve burun akıntısı geçti ama balgam ve inatçı bir öksürük var. Akşamları 1 haftadır 37.5 37.8 arasında vücut sıcaklığı ve çok yorgun oluyor 8de koltukta uyuyor. Uyurken ağzı açık nefes aldığından balgamli hirilti var. Öksürüğü hiç durmuyor ard arda geliyor bazen. Benim de aynı şekilde gıcık yapar gibi gelen bir öksürük var.
Bu süreçte sadece serum fizyolojik, cold mix, tantum verde ve pastil kullandık. Biliyorum grip arazlari uzun sürer diyorsunuz ama etrafimda herkes çok öksürüyor, antibiyotik vermedin ondan ,cigerine inecek diyip duruyor. Her gidene antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı, öksürük surubu yazıyorlar. Bogazlarini tam göremiyorum dilini uzanamadığı için ama kırmızılık var beyaz leke yok, dili size gönderilen fotoları inceledigim kadarıyla paslı değil, ağız kokusu yok. Yanlış bir sey yapiyor muyum hocam, neden bu öksürük azalacağına artıyor? Ve atesi 37 altına inmiyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 May 2024 Saat 23:17 |
|
Yazılarımı İYİ okumuş olsa idiniz bu gibi soruları sormazdınız!
SADECE benim anlattıklarımı uygulayın. Griplerin tedavileri yoktur! Süresini tamamladığında iyileşir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|