Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gülün adı (öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgülün adı (öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülün adı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülün adı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gülün adı (öksürük)
    Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 16:26
merhabalar kadir bey..imkanım olsa yanınıza gelicem ama malesef bingölde öğretmenlik yapıyorum yaza kadar bu mümkün değill...sorularıma cevap verirseniz duacınız olurum..16 aylık oğluma 45 gün önce öksürük burun akıntısı ile başlayıp 4 gün ateşlenmesi sonrası film çekilerek ve yoğun hırıltı,balgam şikayetleriyle bronşit teşhisi kondu ve klomaks ventolin mukotek ve 6 iğne tedavisi sonrası iyileşti ve bir hafta sonra tekrar öksürüklü hapşırık ve balgamlı öksürük hırıltı şikayetleriyle 2.kez bronşit oldu ve alerjik bronşit tanısı konuldu..macrol ventolin ve mukoneks ilaçlarını 10 gün kullandım ve geçti gibi ara ara gene öksürüyor ama çok değil.......Sizden ricam nolur bana bi akıl verin napmam gerekiyo bi kez daha bronşit olursa astım denebilirmii.......bu arada ilk bronşitte wbc 18 idi 2.de wbc 11 lymph71...............................................kadir bey lütfen cevap yazın

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121252
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 20:01
SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, eski mailleri okuyun...

Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülün adı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 22:47
doktor bey lütfen biraz daha detaylı yazabilirmisiniz...çok panik içindeyim oğlum astım olacak diye korkuyorum lütfen
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülün adı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 22:52
ikinci kez öksürmesi tekrar bronşit olduğunumu gösterir..rica ederim bana yardımcı olun
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülün adı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 23:49
doktor bey ikinci kez ilaç bitiminde neden balgamlı öksürük devam etmiş olabilir...açıklayıcı yazın lütfen
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121252
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2015 Saat 18:55
Bu yasta Bronsit; OLMAZ.... Niye eski mailleri okumuyorsunuz?? Sizden sonra, daha 35 kisiye cevap yazacagim.. Inasaf yani, biraz da siz gayret gosterin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.