|
Gumuscun böceği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2019 Saat 19:24 |
Hocam evde bir bocek türü var nette baktığıma gore gumus böceği 9 sylik bebegim var bir zararı olur mu birde ilaçlama yapsak ilac bize zarwr verir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanalizasyondan gelirler. Klozetten ve Lavabodan cikarlar . 3-5 gun, her sifon cektikten sonra, bocek ilaci (ne varsa), klozete,kuvet giderine ve lavaboya (sathi kaplayacak kadar) dokun. Ev ici ilaclama gerekmez. Sadece; evde VARSA, ev icini, Bilhassa duvar diplerini ilaclayin. Cocuk temas etmesin. Duruma gore, 6 ay-1 senede bir gormeseniz bile tekrarlayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Şub 2019 Saat 20:26 |
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
6 aydir ara ara görüyorum bu böcekler ısırır mi bilginiz var mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Isirmazlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|