|
Gunes kremi gecmeyen kizariklik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Lavden
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gunes kremi gecmeyen kizariklikGönderim Zamanı: 17 Ağu 2020 Saat 01:02 |
|
Merhaba Kadir Bey, kizim 2,5 yas 10.5 kg 76 boy, haziran basindan beri mustala marka gunse kremi kullaniyoruz, gecen senede kullandik, bu sene yeni aldik, cocugun vucudu isilik.gibi dojuntu yapti ,once anlamadik fakat sonra krem surulen yerler oldugunu farkettik yaklasik 1 ay once ,kollarda ,goguste isikil gibi kizariklar oldu ozellikle bacakalrda , burdaki dr once zytrec damla verdi 5 gun , gecmedi , sonra atarax surup ve gunde iki kez advantan pomad verdi fakat kollar govde gecti, bacaklar hala ayni ,cok kasiniyor gece uykulari bolunmeye basladi, 15 gundur herhangibir gunes kremi surmedik ama gunesten koruyarak denize soktuk, nasil gececek hocam, cocuk dr u gecmesze cildiyeye git dedi ama corona dan bi yere gitmiyoruz, Resimleri adagida paylasiyorum,degerli goruslerinizi rica ediyorum saglikla kalin |
|
![]() |
|
Lavden
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2020 Saat 01:12 |
|
Hocam birde sunu ekleyeyim internetten okudum.mustella gunes kremi icin hep benzer sikayetler ve yorunlar var resimler benzer isilik gibi kasintili, ama gecmiyor birturlu kremi birakmamiza ragmen yukarida hikayeyi ve resimlari paylasmistim saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2020 Saat 08:43 |
|
Fenistil jel, günde:2x1 sürün.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|