Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Güveç kap
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Güveç kap

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tugbaderin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tugbaderin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Güveç kap
    Gönderim Zamanı: 14 Ara 2020 Saat 01:50
Merhaba hocam.küçük güveç kaplarda yemek pisirmistim. Vernigi akmiş ve tadı yemeğe geçmiş.ben farkedemeden 9 yaşındaki kizim tabaktaki yemeğin yarisini yedi.yemeğin tadına baktığımda çok fazla vernik tadı ve kokusu vardı. Hatta dudaklarım yapış yapış oldu.herhangi bir zarar verirmi.teşekkür edrim simdiden
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2020 Saat 07:04
Guvec kapda, "vernik" OLMAZ.. Sir olur, oda yemege gecmez.
Eger dekoratif amacli yapilmis ve "Vernik" kullanilmis ise, yemek yapiminda KULLANMAYIN. 
En iyisi cope atin. Bir sey yapmaniz gerekmez. 
Yukarı Dön
tugbaderin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tugbaderin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2020 Saat 10:22
Aslında dekoratif amaçlı değildi.ilk aldığımda içinde helvayla birlikte satiliyordu.firinda isitip yenilen helvalardan.ozman böyle tat koku almamistim.demekki tek kullanimlikmis. Dıs kısmını ellediğimde elimdeki yapiskanlik sıcak suyla bile cikmadi.ymek borusuna mideye yapısıp kalabilir diye düşündüm.

Düzenleyen tugbaderin - 14 Ara 2020 Saat 10:24
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2020 Saat 18:39
Yok, vucut atar. Ama hos bir sey degil!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.