Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
duysal08
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
|
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 22:32 |
 sağolun arkadsaşlar, inşallah hayırlısı diyoruım bende
zehreacım ama ben senin doktorunu merak ettim,şimdi söylesen olmaz mı 
benim çalıştığım kurumla çoğu özel hastanenin anlaşması var ama çok pahalı olanlara yanaşmak istemiyorum, malum doğumun hepsini karşılamıyolar... 
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9036
|
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 22:40 |
canım olur tabi söylerim sen merakta kalma yeter iki merak fazla gelir dimi bünyene
ben çocuk düşünmeye başladığın anden itibaren memorial hastanesinde dr Figen Güney TAŞER hanfendiye gittim . çok memnundum .canım gönülden tavsiye edebilirim .
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz 
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
duysal08
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 22:46 |
Çook teşekkür ederim, haklısın valla bu merak yok mu...
inşallah netleşir netleşmez paylaşıcam sizinle,
sevgiler... 
|
 |
DENİZKIZI
Elmas Üye
Puanlar: 5273
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2008 Saat 09:26 |
duysal08 Yazdı:
Biz artık istiyoruz o yüzden olabilir diye düşünüyorum, benimde göğüslerimde çok fazla acı ve hassasiyet başladı ( ama bunu günüm gelmeden öncede yaşıyoduım şimdi biraz erken başladı) (iştahım zaten bi kaç zamandır baya açık ) daha çok yeni ama, belki; ne biliyim şimdiden bi şey söylemekte istemiyorum aslında. |
hayırlısı olsun inşallah canım, benimde hassasiyet günümden önce başlamıştı zaten umarım iyi haberler alırız senden  bu arada hamile kalmayı planlıyorsanız folik asit kullanmaya başla canım, hamile kalmadan 3 ay önce ve sonra kullanman gerekiyor berlki biliyorsundur ama hatırlatmak istedim 
|
 |
tugbayusuf
Katılımcı Üye
Puanlar: 650
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2008 Saat 10:09 |
benimde ilk günlerde çok işthım açıldı bide çok fazla uyumak istiyordum sürekli uykum geliyodu uyuyakalıyodum.hayırlısı olsun canım inş gönlünüze göre olur 
|
|
 |
oğuzkağan
Altın Üye
Puanlar: 2934
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2008 Saat 11:02 |
canım ben hamile olduğumu adetim gecikmeden önce göğüslerimin büyümesinden anladım.aradan zaman geçincede test yaptığımda hamile olduğumu anladım.mide bulantısı ve baş dönmesi gibi şeyler yaşamadım
|
[
|
 |
duysal08
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2008 Saat 19:53 |
Ben adet öncesi dönemdede mide bulantıları göğüs şişlikleri ve hassasiyeti yaşıyorum ama bu ay bekliyorum ya o yüzden ona bağlamak istiyorum
Folik asit değil ama içinde folik asitte barındıran elevit adlı bi vitamin kullanıyorum, doktorum onu önermişti. Bakalım haberim olur olmaz size de bilgi vereceğim 
|
 |
oğuzkağan
Altın Üye
Puanlar: 2934
|
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2008 Saat 14:39 |
canım inşallah iyi haberlerini alırız.benim göğüs şişliklerim adet dönemindeki gibi değildi.kahverengi kısım bayağı büyümüştü.ben planlı bir hamilelik geçirdiğim için 3 ay önceden folik asit kullanmaya başlamıştım.
|
[
|
 |