Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hamilelikte doğru beslenme: Ne yemeli, ne yememeli
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHamilelikte doğru beslenme: Ne yemeli, ne yememeli

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2007 Saat 20:59
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

bende çok meyve yedim günde nerden baksan 2 3 kilo mandalina yerdim kayısı suları falanm derken 24 kilo aldım ama hiç kalmadı kilom hepsini verdimm oh şükür

Çatladım bakAngry
Darısı başıma.Nuke
çatla çatla LOLLOL

amin inşallah azimli sıçan(fare)duvarı delermişLOL

İfakat kızın iyileşti aman formuna döndün. Tamam ben bişi demiyorum. İyileşsin de sen bana şişko deyiver canım benim.Clown
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2007 Saat 02:33
ya arkadaşlar sonradan veremeyeceğim kilolar falan umrumda değilde benim ben malesef sigarayı bırakamadım. ilk zamanlar günde 1 bazen 2 tane içiyodum ama son zamanlarda bulantım falan kalamyınca biraz daha çoğaldı bazı günler 5'i buluyorumUnhappy vicdanım hiç rahat değil bu yüzden ama irademe hiç hakim değilim işteCry6 haftam kaldı doğuma inşallah yavruma bir zarar vermemişimdir.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2007 Saat 02:44
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

ya arkadaşlar sonradan veremeyeceğim kilolar falan umrumda değilde benim ben malesef sigarayı bırakamadım. ilk zamanlar günde 1 bazen 2 tane içiyodum ama son zamanlarda bulantım falan kalamyınca biraz daha çoğaldı bazı günler 5'i buluyorumUnhappy vicdanım hiç rahat değil bu yüzden ama irademe hiç hakim değilim işteCry6 haftam kaldı doğuma inşallah yavruma bir zarar vermemişimdir.

Şu TVde satılan elektronik sigaralardan denesen belki işe yarar mı canım? Umarım bırakabilirsin. Birçok sitede satışı var arama yap istersen bir bak bakalım.Clown
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2007 Saat 02:52
o elektronik sigaralardan almadım ama denedim kayınpederim almıştı. hiç faydalı olacak gibi gelmedi bana sigara içmiş gibi hissettirmiyo yani canımUnhappy
kafada bitirmek kararlı olmak gerek gerçekten ben defalarca karar verdim ama malesef uygulayamadım. artık çok geç kaldığımında farkındayım zatenUnhappy
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2007 Saat 02:56

o elektronik sigaralardan almadım ama denedim kayınpederim almıştı. hiç faydalı olacak gibi gelmedi bana sigara içmiş gibi hissettirmiyo yani canımUnhappy
kafada bitirmek kararlı olmak gerek gerçekten ben defalarca karar verdim ama malesef uygulayamadım. artık çok geç kaldığımında farkındayım zatenUnhappy
Öyle düşünme canım. Hiçbirşey yapamadıysan içine çekme. Ben de içtim ama çekmeden sadece ilk iki nefeste zaten olay bitiyor. Malesef he deyince bırakamadım. Doktorum çok kızıyordu ama bunu kendine stres yaparsan daha çok üzülürsün. Asla iç demek için demiyorum ama denemek için meyve birebir. Hele ayvadan sonra canım hiç istemezdi benim. Sana sigarayı hatırlatacak yiyecek ve içecekten uzak dur istersen.Wink
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2007 Saat 03:03
duygucum tavsiyen için çok teşekkür ederim. gerçekten çok haklısın bunu kafama taktıkça daha çok sigara içiyorum aklım gelmiyo hiç. sakız çiğnemekten çeneme ağrılar giriyo valla. gündüzleri tüm zamanımı annemlerde geçiriyorum onlar bilmiyolar içtiğimi oyüzden orda mecbur tutuyorum kendimi. sen nekadar içiyodun bebeğinde bir sorun yoktur inşallah
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2007 Saat 03:06

duygucum tavsiyen için çok teşekkür ederim. gerçekten çok haklısın bunu kafama taktıkça daha çok sigara içiyorum aklım gelmiyo hiç. sakız çiğnemekten çeneme ağrılar giriyo valla. gündüzleri tüm zamanımı annemlerde geçiriyorum onlar bilmiyolar içtiğimi oyüzden orda mecbur tutuyorum kendimi. sen nekadar içiyodun bebeğinde bir sorun yoktur inşallah

Ben ilk üç ay çok direndim ağzıma süremedim okuduklarımdan sonra. Daha sonra da bir iki tane içtim ama sadece ilk nefeslerini. Sonra attım. Maşllah bebeğimde birşey yok ama riske atmaya değmezmiş. Çok kötü bir durum. Nolur sen bırakmaya çalış canım. Hamilelik o kadar kısa bir süre ki göz açıp kapayana kadar geçiveriyor. Keşke hiç içmeseydim ben.Unhappy
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2007 Saat 03:13
çok sevindim canım bebeğinde sorun olmamasına inşallah benim bebeğimdede bir sorun olmaz. ben ilk zamanlar az içiyodum bulantılarım falan olduğu için ama son zamanlarda nadirende olsa 5 taneyi buluyor bazen. zaten 8. ayın içindeyim 6 hafta sonra doğum yapıcamUnhappy önceleri hep diyodum hamilelikte bırakıcam bidaha ağzıma sürmicem diye çok büyük konuşmuşum heralde. keşke en azından hamilelik boyunca bırakabilseydim. bebeğime karşı çok suçlu hissediyorum kendimiUnhappy
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.