|
hamileyim ve kafam karisik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2014 Saat 12:38 |
Ikinci de geliyor hamileyim :)) tamamen kazara oldu ama olsun hosgeldin sefa getirdi sağ saglim dogsun insallahh. Oglus 25 aylik bakalım ikisinin üstesinden nasıl geleceğim. Kafam çok karışık ve cok tedirgin im. Nasıl başa çıkacağım fikrim yok. Oğlum la odada birlikte yatıyoruz yani besiginin tek korkulugunu takmadim yatagimla bitisik birde park yatağımiz var onuda odaya koymayı düşünüyorum Cümbür Cemaat yatalım diyorum. Ama birbirlerinin seslerine uyanir lar mi nasıl olur ikisi birden uyanir sa yakışır nasıl yeterim tecrübeli anneler bi fikir verin 2 si ile nasıl bas ederim
|
|
|
|
![]() |
|
dilek yiğitcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3304 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah , allah kolaylık versin .
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağol cnm aminnnn inşallah
|
|
|
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
canım aynı dönemde bebeklerimizi bekliyorduk benim kızımda 24 aylık olmak üzere. oğlum 7 yaşında ve 2. çocuk çok zor oldu. doğuma kadar kesinlikle odasını ayır 2 bebek ayn odada olmaz birbirlerini uyandırırlar ve b seni çok yorar. 2 çocuk çok güzel ama zor hele yaş farkı bu kadar yakınken dahada zordur bezden kurtuldu mu oğlun?
|
|
![]() |
|
Yok cnm hala bezleniyoruz.bu yaz deneyecegim umarim alisir.oda ayiramam evimde salon dışında başka oda yok. Salonda ufacık beşiği sıkıştıramam misafiri de orda ağırlıyor um yemek içmeye de salondayiz. Hem oğlum erken yatıyor.
Ne yapcam bilemiyorum
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|