Canım hiç merak etme daha çok gençsin hamile kalırsın sitres yapma ama. Ben evlendikten bir ay sonra hastalandım o kadar üzüldümki anlatamam şimdi gülüyorum

. Benimki ondan sonraki ayda yaşadıklarım tam bir dram. Yaşımdan dolayı bir an önce hamile kalmak istiyordum. Daha sonraki ay hastalanmadım. O senin tek çizgili testten o kadar çok yaptırdımki anlatamam. Eczacı kız kafayı yediğimi düşünüyordur herhalde

. Adetim geçtikten sonra komşumun çok övdüğü bir doktara gittim. Ultrasyonda bakta hamile değilsin yumurtalığın çatlamak üzereyken durmuş neden olduğu anlayamadım dedi

. Vajina ultrsayon yaptı ondada göremedi

. Ve bana muayene sonunda öyle şeyler söyledi ki kendimi bir daha asla çocuğu olamıyacakmış gibi hissettim

. En son alarak tüp bebek deniyeceğiz dedi. Bir arkadaşım vajina ultrasyonla birinci ayında doktorun anladığını söyledi bana. Bana pazartesi günü hastaneye gitmemi. Bir ilaç vereceğini ve bu ilaçla hastalanacağımı söyledi. Benim içime bir türlü sinmedi ve pazartesiyi beklemeden cumartesi sabah uyanır uyanmaz sabah eczaneye gidip hamile testinden aldım. Çift çizgiyi görünce ilkönce anlamadım. uzun uzun baktım sonra ağlamaya başladım eşimi çağırdım oda şok oldu. Bir hafta sonra gittiğim bir doktor hamileliğimin(tabiki hamile olmadığımı sandığım için) ilk ayında rahatsızlığımdan dolayı içtiğim ilaç yüzünden bebeği alacağım diye tutturdu. En sonunda şu anki doktoruma gittim. Baştan beri gitmek istediğim ama çevremden dolayı bir türlü gidemediğim doktoruma kavuştum

. allah bir değil bin kez razı olsun harika bir insan. Eğer gitmek istersen sana ismini veririm. Gerçekten MÜKEMMEL bir doktor.
Amma doluymuşum yaa içimi döktüm iyi oldu

.
Hiç merak etme Allah hayırlısıyla sanada bir bebiş nasip eder ve bu müjdeyi bizimle paylaşırsın.