İyi geceler Hocam , yazdıklarınız ve bizlere yardımcı olmanız sayesinde bu kış oğlumu ilaçsız, serum fizyolojikle tedavi etmeyi başardım Allah sizden razı olsun .
Bizim uzun zamandır sorunumuz süt içmemekti daha önce çok yazdım . 25 aylık ve hala süte alıştıramadım anne sütüde dahil ...
Her sabah ve akşam sırf bünyesi süt alsın diye süt ile muhallebi yapıp yediriyordum ama artık bıraktım çünkü yemek yeme işi savaşa dönmüştü ve reddedip kusmaları oluyordu. Şimdi hiç sütlü bir öğün hazırlamıyoruz yalnız günde 2 su bardağı ölçüsünde yoğurt yediriyoruz ve artık sabahları bizimle kahvaltı yapıyor az da olsa yiyor ... Hergün olmasa da kesinlikle günaşırı bir şekilde et yiyor . Yavaş yavaş bizim yediğimiz yemeklerden de yemeye başladı .
Ara ara değişik kap ve şekillerde süt veriyorum ama reddediyor , renginden bile anlayıp içmiyor. zorla kaşıkla içirdiğimde ise öğürerek kusuyor . Laktozsuz süt görüp onu aldım yine aynı :((
Şimdi size sorum bu şekilde devam mı edeyim yoksa sütlü gıdalar alacak diye sabah-akşam muhallebiye devammı edeyim ???
25 aylık 12.5 kilo ve 88 cm . Ben bu persentile güvenip zaten zayıf değil diyip kendi haline bıraktım doğru yoldamıyım ???