|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizalkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizalkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 13:06 |
Sevgili Kadir bey daha öncede bahsettigim gibi 6 yaşındaki oğlum da gaz şikayeti artı arasıra ishal ( 1veya 2 gün ) yada tam tersi zor tuvalete çıkma durumu söz konusu . Sizin önerinizle şekeri kestik büyük ölçüde sonuc aldık .çok teşekkürler siz bir tanesiniz .kaan yeni eğitim sistemine göre 6 yasında 1. sınıfa başladı :( tırnak yeme , hırkasını dişleriyle kemirme gibi psikolojik reaksiyonlar verdi gönderdiğimiz okul akadamik olarak çocukları biraz fazla zorlayan bir okul .int kendim için gezinirken hassas bagırsak sendromu diye hastalık dikkatımi acaba çocuk bunumu yaşıyor okul değiştirmemi önerirmisiniz . Biliyorum zor bir soru ama sizin fikirleriniz benim için çok önemli . Sevgiler Gül Sezer
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119032 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once gittigi okuldaki ogretmenleri ile bir konusun, onlar bir rehberlik yapsinlar, olmazsa, o zaman degistirme dusunulebilir.
"Hassas barsak sendromu"olsa idi duzelmezdi. |
|
![]() |
|
denizalkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizalkan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler rehberlikle görüşüp çocuğu gözlemlemeye devam edeceğim .kendinize iyi bakın sizi çok seviyoruz saygılar Gül Sezer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|