|
HASTA DEĞİLKEN TEST YAPTIRILMALIMI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2019 Saat 12:10 |
Kadir bey merhaba, çocuklarımız hasta olmasada yinede kan testi yaptırıp değerlerine baktırmamız gerekli mi. misal önceden geçirdiği hastalıklarında yüksek olan değerler bir kaç ay sonra ne durumda diye içimizi rahatlatmamız gereklimi. yoksa biz anneler çok mu abartıyoruz. Bazen bi kızarıklık görsem kızımda ışıkla fenerle bu yoktu niye çıktı acaba birşey mi var diye günlerce kendimi yiyorum düşünüp. çocuğun genel hali iyiyse kanda birşeyler aramak gereklimi yine yoksa biz annelerde mi bir sorun var böyle düşünen. dr kalmadı vallahi sayenizde hiç gitmiyorum diye doktora bu sefer kendi kendime düşünüp duruyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abartiyorsunuz… Cok okumaniz lazim.. Asiri derecede, Turk doktorlarinin sahtekarliklarinin etkisi altinda kalmissiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|