|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2017 Saat 01:16 |
hocam benim biri 3 biri 4 yaşında iki kızım var. kaplıcalara gitmiştik dönüşte küçük kızımın boğazı beyaz beyaz iltihap doldu. yüksek ateşi vardı iki gün boyunca. ateşini takip ettim. sadece 1 kere 1 ölçek parol verdim. ateş gitti ama boğazındaki beyazlıklar tam olarak geçmedi. iltihapı gördüğüm için 3 gündür günde 2 ölçek bactirim veriyorum. yarın vermemeyi düşünüyordum bactirimi. keyfi de yerindeydi ateşi de yoktu. ama bu sefer de gece kalkıp totoşum acıyor diye ağıyor. acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldu havuza girince.bactirimi 5 güne mi tamamlayım.. ben ne yapayım şimdi hocam. tıkandım. ne yapmalıyım.. büyük kızım da aynı şekilde bugün yüksek ateşli boğazında beyazlıklar var. ona da günde 2 ölçek bactirim veriyorum. ateşi 39 u geçince ya biraz vücudunu biraz soğutuyorm ya da parol veriyorum. doğru yolda mıyım hocam kızların ikisi de hasta kafam karışık yardım edin lütfen.. bir de bactirim çok acı diye küçüğüm içmek istemiyor onun yerine ne verebilirim hocam.. teşekkür ederim.
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okumuyorsunuz ve benim zamanimi harciyorsunuz... Islerei o kadar karistirmissiniz ki, bir sey diyebilmem cok guc.. Bir
"Idrar Tahlili" ve "Tam Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|