Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
melisakara
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
|
Konu: hastalık bulasırmı.... Gönderim Zamanı: 18 May 2011 Saat 22:02 |
merhaba doktor bey cumartartesi günü arkadaslarımızla bulusucaz ama bir arkadasım bebeği hasta bebek boğaz enf.. crp si yüksekmiş annesi bronsit ama onlarda gelmek istiyorr benimde kızım var 17 aylık gitmekte kararsızım ctesiye kadar iyileşiriz diyor ama enfeksiyon 4 günde gecermi ben tediirgin oldum...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif
Puanlar: 118317
|
Gönderim Zamanı: 19 May 2011 Saat 10:07 |
Bakteriel enfeksiyonlar, antibiyotik başlandıktan 1 gün sonra ateşin düşmesi ile bulaşıcılıkları biter.. Viral hastalıklarda da ateş düştükten sonra bulaşıcılık kalmaz. Uzun süre bulaşıcıkları devam eden hastalıklar ( Verem, Tifo, AIDS vs.) nadirdir..
|
 |
b.ege
Katılımcı Üye
Puanlar: 333
|
Gönderim Zamanı: 21 May 2011 Saat 13:28 |
peki hocam ateş olmayan viral hastalıklarda bulaşıcılık ne kadar sürer.bulaşmama ihtimali varmı?? hocam siz olmasanız biz napıcaz valla.bi gün bizi bırakırsınız diye çok korkuyorum
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 10:20 |
Burundaki akıntı koyulaşıncaya kadar bulaştırır.. Ben bırakmamda, 3 Ağustosta Devlet bütün muayenehaneleri kapatıyor, o zaman ne olur bilemem.
|
 |
b.ege
Katılımcı Üye
Puanlar: 333
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 10:27 |
nasıl yani hocam özel muayenehane hiç mi kalmıcak.dewvlete bağlı hastanede çalışmasanız bile  ne yapmaya çalışıolar anlamıorum
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
 |
elif2
Katılımcı Üye
Puanlar: 352
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 10:31 |
Ne demek bu şimdi hocam ,lütfen bizi rahatlatın,kapanırsanız kahrolurum,sizi bulabileceğimizi söyleyin lütfennnn.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 11:25 |
Sayın Sağlık bakanı öyle istiyor.. Sözüm ona hem devletten maaş alıp hem muayenehanede çalışmayı önleyecek ama bizim gibi devletle hiç ilgisi olmayan doktorlarda arada kaynayacak.
|
 |
elif2
Katılımcı Üye
Puanlar: 352
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 11:35 |
Bu kadar saçmalık olamaz hocam,devletle çalışanlar neysede ya sizin gibiler ,daha doğrusu SİZE.bu yapılamaz.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam,zırt pırt sizdeydik bu sene,size gelirkende sizden çıkıncada mutlulukla eve dönüyorduk kızımla ben,inanın ağlayacağım şimdi.
Ne bileyim inşallah değişir durumda,yinede İstanbul'da olacaksınız değilmi.
|
 |