| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| Sağlıklı   Üye     Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Hastalık(ateş) Gönderim Zamanı: 08 Kas 2016 Saat 22:39 | 
| 
   Hocam merhaba
 Şu an 70 günlük olan oğlum 1 aylıkken hasta oldu,34 aylık abisi ateşlendi burun akıntısı hafif öksürük oldu abi 2 günde toparladı burun akıntısı biraz sürdü,1 gün sonra küçüğünün burnu akmaya başladı küçükte Ateş en fazla 37.1ölçtüm yükselmedi öksürük başladı doktoru ilaç vermedi bol bol emzirdim serum fizyolojik sıkıp burnunu temizledim öksürük gitgide arttı 15-20 kez arka arkaya nöbet tarzı öksürmeye başladı bazen öksürükten sonra çok fazla miktarda kusuyordu maalesef öksürük nöbet tarzı olduğu için Dr boğmaca tarzı bir hastalık olduğunu anne sütünün antikor üretemediği tek hastalık olduğunu söyledi antibiyotik kullandık şikayetlerimiz geçti ama 10 gün boyunca çocuk da bende çok hırpalandık. Hocam şimdi abinin yine burnu akmaya başladı küçüğe geçer diye ödüm kopuyor ne yapabilirim ne olur bana yardım edin daha çok küçük hasta olunca çok korkuyorum. | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Kas 2016 Saat 22:50 | 
| 
   Doktorunuz ilk bastan dogru isler yapmis ama sonrasinda, o da sapitmis..
 1- Anne sutu; Antikor uretmez!! Annenin mevcut antikorlarini cocuga tasir. Bunlar da sadece, temas ettigi barsak yuzeyinde bagisikligi saglarlar, solunum ile bulasan HICBIR hastaliga karsi bagisiklik tasimaz.. 2- Bogmaca bu sekilde OLMAZ.. Resmen uydurmus.. Bogmaca ve benzerlerinin oksurukleri, DAIMA: "Kentoz" yani pes pese 5 defa olan oksuruk seklindedir. Arkasindan, "Horoz otusu" gibi bir nefes alma safhasi gelir. 3- Tarif ettiginiz butun hastaliklar Grip ve Gripal hastaliklar.. 4- O doktora bir hatirlatin; HICBIR antibiyotik, Bogmaca ve/veya benzerlerine etki etmez... Bogmaca bakterisinin yapisi yeryuzunde mevcut hicbir bakteriye benzemez.. O antibiyotigi bosuna kullandiniz. | |
|  | |
| Sağlıklı   Üye     Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Kas 2016 Saat 22:54 | 
| 
   Hocam öksürük peşpeşeydi ve bahsettiğiniz horoz ötüşü vardı sanırım ben yazarken pek tarif edemedim 
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Kas 2016 Saat 17:56 | 
| 
   DTP asisi yapilmadimi???
 Ayrica da; Bogmaca olsa zaten antibiyotikler etki etmezler.. | |
|  | |
| Sağlıklı   Üye     Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Kas 2016 Saat 22:51 | 
| 
   Hocam dtp Yeni yapıldı maalesef 1 aylık hasta oldu.
 Antibiyotik kullandığım için çok üzgünüm şu an :( | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |