Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hastalıklar hiç bitmiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhastalıklar hiç bitmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seda06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Konu: hastalıklar hiç bitmiyor
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 13:38
hocam merhaba...sizi rahatsız ediyorum ama ikiz oğullarımın rahatsızlıkları artık ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse her hafta hasytayız...hele ki zayıf olan oğlum kendisi 4 yaşında ama 14 kilo sürekli hasta...on beş gün ara kusma şikayeti ile gidip serum yiyip dönüyoruz...kan idrar temiz...en son bugün sabahtan beri kusma şiddetli olmayan ateş oldu..doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu geniz akıntısı var dedi antibiyotik asist kongest yazdı...daha birşey vermedim...burun tıkalı sürekli açmaya çalışıyorum..serum fiz.cold mix ballı adaçayı veriyorum...ancak orta kulakta iltihap ve sıvı birikimi olduğundan ötürü ilerler diye de korkuyorum...
  ikiz eşimiz de problemli o kilo olarak daha iyi 16,5 ancak onda da sürekli burun tıkalı nemli bir bölgede yaşıyoruz acaba sebep bu mu?kulağa tüp taktırmayı biliyorum ki doğru bulmuyorsunuz ama yıldım tüm kkb.doktorları geniz etini alalım kulağa tüp takalım derdindeler...
acilllllllllllllllllllllllllllllllllll yardım......ne olur sizin gibi doktorlar artsın....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119364
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 19:55
SAKIN; o ilaclarin, hicbirini kullanmayin. Iki kis bu durumu cekeceksiniz, sabir... Iliadin kullanin, eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
seda06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 20:01
Star
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.