Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HAVALE
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHAVALE

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ipek81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ipek81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: HAVALE
    Gönderim Zamanı: 20 Nis 2015 Saat 16:50

Hocam 12 aylık olan kızım gece 40 derece ateşle havale geçirdi çok kısa sürdü. Sabah hastaneye götürdük doktor kulaklarında kızarıklık olduğunu söyledi Augmentin 400/57 antibiyotik yazdı. Sizin tavsiyelerinize göre kullanmadım kızım 2 hafta önce suçiçeği geçirmişti ateşlenme öncesinde de nezle gibiydi ama burnu hep açıktı emzirirken de kafasını dik olarak tutuyorum bu kulağındaki rahatsızlık neden olmuş olabilir bugün 3. gün hala ateşi devam ediyor. 6 yaşındaki oğlumda da aynı sorunları yaşadım iki kez de oğlum havale geçirdi. Oğlumun da hep kulakta sıvı birikmesi kızarıklık oluyordu hala da devam ediyor ama artık  sizin tavsiyelerinizle sadece iliadin kullanıyorum. oğluma şimdiye kadar sayısız antibiyotik kullandım. Kızımı sizin tavsiyelerinizle büyütmek istiyorum. Hocam zaman buldukça makalelerinizi sorulara verdiğiniz cevapları okuyorum ama oğlumdan sonra kızımda da aynı şikayetleri yaşamak beni kötü etkiledi size sorum

1: Kızımın kan değerlerine bakılmadan antibiyotik yazıldı kullanmamakla hata yapmıyorum degil mi

2:Agbisinden sonra kızımda da kulak rahatsızlığı olması aynı şikayetleri sorunlar yaşamam neden

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yukarı Dön
ipek81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ipek81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2015 Saat 17:14
hocam bu durumda bactrim kullanmamız gerekir mi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120126
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2015 Saat 20:08
1- Havale sizi korkutmasin, hicbir zarari yoktur.. Turk doktorlarinin palavralarina kanmayin.
2- SAKIN: Antibiyotigi vermeyin. Zaten baska da bir is bilmezler. Antiboyotik yazarlar, Peditus yazarlar. O kadar...
Bactrim; kullanabilirsiniz. Gunde:2x1 olcek(5ml) 5 gun verin.
Okumaya devam.
Yukarı Dön
ipek81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ipek81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2015 Saat 20:24
hocam cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.