|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alpalp ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2016 Saat 12:15 |
Hocam selamlar;
Daha öncede yazmıştım size, şuan oğlum 2 yaşında. oğlum ilk 15 aylıkken ve akabinde 3 kere daha havale geçirdi, İlki 15 dk kadar ve ağır bir tabloyla diğerleri daha kısa ve sadece titremeyle oldu. Önce devlet hastanesinde nörolog gördü, eeg istedi, eeg'de bir sorun görüyorum mr'a da bakmam lazım dedi. Mr çektirdik. Epilepsi yok ama bir daha havale geçirirse epilepsi ilacına başlayalım diyince özel bir doktor arayışına girdik ve Ankaraya götürdük. Ankaradaki doktorumuz bir sorun olmadığını, 5 yaşına kadar muhtemelen havale geçirecdeğini söyledi. Önemli olan havaleyi geçirtmeyin dedi ve havaleyi önlemesi için bir ilaç verdi adı frisium. Bu ilaç hakkında ne düşünüyorsunuz? Sadece ateş başladığında 2 gün verilecekmiş. Vermem de bir sakınca var mı? Ya da yapabileceğim başka bir şey? Bir de uykusunda çok sık sıçraması oluyor. Bazen de gözleri dalıyor. Bunların bir önemi var mıdır? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sahtekarlarin hicbirine inanmayin..
Ilk sayfada; Yazarlar kisminda, benim makalelerim arasinda, en altta; Ates ve Tedavisi makalesini okuyun, sonra da; ates ile ilgili diger makaleleri okuyun. SAKIN: BU sahtekarlarin hicbir dedigini yapmayin.Havalenin hicbir zarari yoktur. Hicbir iz birakmaz ve en muhimi bu aptallarin zannettigi gibi, bir beyin hastaligi da degildir, beynin kendini koruma mekanizmasidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2016 Saat 01:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|