|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
b.ege
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: hcam yinemi betaGönderim Zamanı: 18 May 2014 Saat 23:31 |
|
hocam oğlum 5 buçuk yaşında hafif soğuk algınlığı geçirio.hafif öksürüğü var sadece az bir burun akıntısı var.dün gece ateşlendi.üstünü çıkardım düştü ateşi.sabahta sadece gövde bölgesinde kırmızılıklar oluştu.kızıl gibi.ateşi yok ama sadece gövde bölgesi kırmızılıkların olduğu yer sıcak nedir bu acaba.birde bundan bir buçuk ay kadar önce boğazında beta mikrobu vardı deposilin 6 3 3 vurdurduk sizinde önerinizle geçti aynı o zamanda vucudunda kırmızılıklar vardı.gene beta yoktur dimi fikrinizi almadan bişey yapmak istemedim teşekkür ederim iyi geceler
|
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 09:46 |
|
Goremedigim icin, bir "Strep-A Testi" yaptirmaniz faydali olur...Eger, yaptiramiyorsaniz,
Ates+Dilde pas+Agizda koku+Bulanti ve/veya kusma varsa, gene Deposilin 6-3-- gerekir. Igneyi bulamazsaniz, en az;20 gun, Pen-Os surup gunde 2x1 olcek (5ml) icirin. Eski yazilari mutlaka okuyun. |
|
![]() |
|
b.ege
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 09:57 |
|
yok hocam sadece kırmız nokta var kızıl gibi gece ateş oluo üstünü çıkarınca ateş düşüo.dilde pas agızda koku bulantı kusma yok.burdaki hastanelerde strep a testi yok.boğaz kültürü var.yinede ilaç kullanmam gerekirmi.daha geçen ay boğazında beta mikrobu oldu bu kadar sık olması normalmi acaba teşekkür ederim hocam
|
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 10:27 |
|
Hayir, sadece, Grip icin anlattiklarimi uygulayin. SAKIN antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
|
b.ege
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 20:14 |
hocam bu nedir anlamadım gitti gerçekten hiç bişeyi yok hafif soğuk algınlıgı vardı bitti sayılır.ama bu vucudundaki kırmızılık kollarda ve elleride ufak kabarcıklara döndü ve hafiften bacaklarda kırmızılıklar dağılmaya başladı.aleşji falan olabilirmi napmam gerekir.umarım yolladığım resimler açılır |
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 11:34 |
|
Allerjiler; boyle, "makül" seklinde olmazlar, kirmizi "alanlar" seklinde olurlar...
Tam belli degil ama; iisilik veya viral bir dokuntu(?) olabilir, her iki durumda da, bir tedavi gerekmez, kendiliginden duzelir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|