Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - herşey benim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumherşey benim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
demirfiliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 138
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 23:46
merhaba özlem hanım öncelikle teşekkür ederim...
kreş konusunda şimdilik askıya aldık domuz gribi nedeniyle biraz erteledik ben bu arada kızımı arkadaşlarıyla görüştürmeye çalışıyorm ev gezmeleri yapıyoruz....
kreş için 3 yaş sınırını ve ilk 3 yıl bir kişinin bakmasıyla ilgil önerileriniz okuyorum...birazda bundan dolayı erteledik....ama havalarda iyice soğudu geçen haftada dışardaydık hava güzeldi bu hafta eve kapandık...kızıma kreş ortamını anlatıyorum biraz o da kendine oyun uydurdu her gün bana anne okumaca oynayalım diyor çantasını takıyor sırtına ben kreşe gidiyorum grşrşz diyor odasına gidiyor sonra yanıma gelip ben geldim anne kreş çok eğlenceli diyor o kadar tatlı ve hevesliki sonrada bana hadi şimdide sen öğretmen ol diyor:)))) ama ben kararsızım:((( siz ilk etapta 2 saat derken haftaiçi her gün 2 saat mi demek istediniz alışınca da her gün yarım gün öylemi?
kızım çok akıllı çok hareketli çok güzel konuşuyor vs ama dışarda parkta ve değişik ortamlarda değilde ev oturmalarında özelliikle biri ona bişey sorduğunda cevap vermiyor utangaçlık yapıyor hatta yeni görenler konuşabiliyormu diyo bana ki sohbet eden bir çocuk parkta vs çok hareketli dediğim gibi ama ev oturmalarında daha sessiz ve utangaç evde koltukların tepesinden inmiyor deyince inanmıyorlar:))) bu konuda ne yapabilirim her ortama sokmaya çalışıyorum utangaçlığını yensin diye başka önerinizi varmıdır?
birde kızım yaşıtlarıyla oyuncak paylaşmıyor kesinlikle normal diyeceksiniz belki ama oynayamıyorlar 2 dakika sonra çığlık çığlığa buluyoruz oyun odasında ne yapmalıyım müdahele etmeli nasıl davranmalı?
birde bu ara çok tv seyretmeye başladı d smart tan luli tv aldık mecbur kaldığımda izlettiriyorum çok faydalı bir kanal ama çok sevdi çok seyretmek istiyor ben kapatıp ilgisini dağıtıyorum o zaman bile kapatma diyor önceden öyle değildi pek izletmedim çünkü bebekliğinden beri
papatya
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 00:14
hala kreşe vermediyseniz verme zamanı gelmiş gibi görünüyor. başlangıç olarak her gün yarım günle başlanabilir. kısa sürede tüm güne de uyum sağlayacaktır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.