|
Hidrosel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FURKANemir2007 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FURKANemir2007
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2022 Saat 16:22 |
Hocam oğlum 15 yaş 76 kilo 186 boyunda prematüre 1900 40cm doğmuştu bebekliginden beri hidrosel sıkıntısı vardı sizin soru cevaplarınızı okuyarak bı mudahelede bulunmadım fakat şu son bir yuldir amatör takımda futbol oynuyor ve sol testisi portakal büyüklüğünde siz hep Hacettepe ye gidin dediğiniz için orda prof hasan Hüseyin Doğan hocaya götürdüm hidrosel olduğunu ve ameliyatsız duzelmiceni söyledi acelesi olmadığını bı sıkıntı vermiceni söyledi okul kapansın futbol bitsin hiçbirinden eksik kalmasın Haziran'da ameliyat edelim dedi ben yinede sizin fikrinizi almak istedim saygılar sunuyorum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogrudur, munasib bir zamanda ameliyat olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|