|
Hipokort |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: HipokortGönderim Zamanı: 05 Tem 2018 Saat 07:50 |
|
Sayın hocam bir bayanın ellerinde su kabarcıkları çıkıyor sonra soyuluyor hatta ayaklarındada çıkıyormuş parmaklarını bantlı görünce biraz konuştum çok çamaşırsuyu ve temizlik yapıyormuş çıplak ayakla yerleri yıkıyormuş vs.(yapılan tahlillerde b12 ye iğne vermişler ve d3 vit. eksikliği dışında birşey çıkmamış tahlil kağıdını kaybettiği için sonuç yazamıyorum) Benim ellerimdede benzer şeyler olmuş size danışmıştım; çok hor kullandığımı deri değişip iyileşene kadar ultralan pomad ve merserize eldiven önermiştiniz aynen yaptım geçti bu kış hiç olmadı.
Bu bayanada aynı tedavi uygun olurmu ultralan artık yok HİPOKORTMU kullansın? Düzenleyen kıvanç - 05 Tem 2018 Saat 07:54 |
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Tem 2018 Saat 18:40 |
|
Kullansin.. Bu arazlarin; B12 veya Dvut3 ile HIC ilgisi bile yok!!! " Ayinin 40 hikayesi varmis, kirki da; Ahlat uzerine!!!" Bu doktorlarin, Astim, Allerji, Reflu, Dizanteri ve B12, D3 eksikliginden baska bir hastalik ismi bildiklerini gordunuzmu??? |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|